intervju

Zvezda hrvatske telenovele Tara Rosandić za Glossy: Svaki dan je nova prilika

0

 

Popularna glumica koju gledamo u seriji “Čista ljubav“ otkriva čime je uvek nasmeje kolega Momčilo Otašević, zašto udomljava samo mačke i zbog čega se u Beogradu uvek oseća kao kod kuće.

foto: Promo

Ivana Hercega, koji vam je bio partner u seriji, upoznali ste kao tinejdžerka na jednom projektu u kom ste statirali. Kakav je vaš odnos s njim i da li vam je pomogao na početku karijere?

 

- Ivan mi je bio dobar saradnik. Stalo mu je do svake scene. Drago mi je da sam imala priliku da upoznam njegov način glumačkog rada.

 

I Momčilo Otašević vam je partner u seriji, kako se slažete?

- Momo je divan, duhovit i inteligentan, olakšava život na setu. Često nas jednostavno nasmeje kad mora biti opasni Ranko, iako bude izrazito uverljiv."

Vaše ime na sanskritu znači zvezda. Da li ste verovali da ćete serijom „Čista ljubav“ postići slavu prave zvezde?

 

- Slava je prolazna, ko bi trčao za njom? Ipak, zahvalna sam za svu podršku gledalaca. Divno je kad saznaš da nekome ulepšavaš veče. Hvala svima koji prate seriju.

 

 

Da li je mali ekran vaš izbor ili preferirate teatar?

 

- Odrasla u pozorištu, bez njega ne mogu. Svejedno, zahvalna sam televiziji na svim mogućnostima koje pruža.

 

Od svih životinja najviše volite mačke, imate ih dve. Šta vas vezuje baš za njih?

 

- Uvek kažem da bih najradije imala celi zoološki vrt kod kuće. Zbog mog tempa života jedino stižem da se pravilno brinem o mačkama i zecu, tako da ne preuzimam druge odgovornosti, ma kako mi ponekad teško da samu sebe sprečim da ne udomim još životinja. Sve moje životinje su, jasno, udomljene, ne kupljene.

 

Na šta vas asocira Beograd?

 

- Na moju porodicu. Oni žive u Pančevu i Beogradu. Nikad nismo dovoljno često zajedno. Ipak, tetka Lidija, moje sestre i njihovi predivni sinovi brinu se da se osećam kao da smo se juče videli i jako me usrećuju. U Beogradu sam zato kao kod kuće."

 

makonda-tracker