ne voli eksponiranje

Pipu Midlton ste već upoznali, a brat Kejt Midlton prava je enigma za javnost (FOTO)

0

Kejt Midlton vezom, a kasnije i brakom sa princom Viljamom izašla je iz anonimnosti jedne obične devojke. Javnost ju je brzo zavolela, dok se članovi njene porodice još uvek prilagođavaju životu pod lupom.

 

Ovaj mladić ima 29 godina i njegova životna priča veoma je zanimljiva. Džejms je najmlađe od troje dece u porodici Midlton i odrastanje je proveo uz starije sestre.

 

Savršeno telo i izvajane noge za medalju: Pipa Midlton otkrila kaloričan jelovnik, ali i tajnu uspeha odlične linije (FOTO)

 

Nakon prve godine školovanja, napustio je Univerzitet u Edinburgu. Kako je jednom prilikom objasnio, video je odmah na početku da to nije život kakav želi već da mašta o osnivanju poslovne imperije baveći se proizvodnjom torti i kolača.

 

foto: Profimedia

Džejms je danas uspešan biznismen u Engleskoj, ali ne može se reći da ovakvom statusu nije doprinela i snažna veza sa kraljevskom porodicom. Ipak, Džejms na početku Kejtine i Vilijamove veze nije uživao u pažnji javnosti, pa je tako ustajao ranom zorom kako bi u okrugu gde su tada živeli pokupio sve novine kako njihove komšije ne bi čitali o ovoj veoma zanimljivoj romansi njegove sestre.

foto: Profimedia

Džejms i danas izbegava pretetano eksponiranje,pa nije toliko prisutan na svim javnim događajima pri palati kao njegove sestre.

makonda-tracker