lepa i zdrava

Savršeno telo i izvajane noge za medalju: Pipa Midlton otkrila kaloričan jelovnik, ali i tajnu uspeha odlične linije (FOTO)

0
Sestra Kejt Midlton dokazuje da ugljeni hidrati mogu da budu osnova nečijeg jelovnika, a da istovremeno ne utiču na širinu struka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ugljeni hidrati su izvori energije, ali i suvišnih kilograma ako se konzumiraju u velikim količinama i bez kontrole. Međutim, Pipa Midlton dokazuje da oni mogu da budu osnova nečijeg jelovnika, a da istovremeno ne utiču na širinu struka.

Pipa Midlton: Letnja haljina koju bi vojvotkinja Kejt rado pozajmila (FOTO)

Pipa je izuzetno aktivna osoba koja se bavi trčanjem maratona, biciklizmom, jedrenjem, tenisom i drugim sportovima, pa njen jelovnik traži veći i kontrolisaniji unos kalorija u organizam nego što bi se na prvu loptu pomislilo.

Pokušavam da jedem što je moguće više celih žitarica, ugljenih hidrata koji mi daju energije i barem tri obroka dnevno", otkrila je Pipa.

foto: Profimedia

 

Povećavam veličinu svojih porcija u zavisnosti od toga u kojoj sam fazi treninga, jedem dosta smeđeg pirinča, sočiva, kvinoje i slatkog krompira, a za doručak obično uzmem zobenu kašu i tost od ražanog hleba", otkrila je Pipa.

Uprskos tome, 32-godišnja sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton priznaje da nije preterano izbirljiva kada je hrana u pitanju, s obzirom da uživa u širokoj lepezi namirnica.
 

Ponovo zasenila Kejt: Pipa Midlton pokušava da naljuti svoju sestru?!

Nedelju dana pre nekog sportskog događanja počinjem da se pitam da li jedem dovoljno hranjivih materija, pa iz jelovnika izbacim sav alkohol, rafinisani šećer i procesuiranu hranu", iskrena je lepotica.

Kada ne trenira, dopusti sebi i kakav "grešan" zalogaj poput čipsa, čokolade i pokoje čaše crnog vina. Ali uglavnom živi s verovanjem da je umerenost u svim stvarima garancija zdravog života.

 

makonda-tracker