progovorila o odnosu sa kolegama

Jelena Karleuša iskreno: Saša Popović me je podigao sa dna kada su mi svi okrenuli leđa

0

Nakon dve godine žiriranja u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Jelena Karleuša progovorila je o odnosu sa Sašom Popovićem, ali i svojoj karijeri i novim pesmama kojima je iznenadila svoje verne fanove.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelenu Karleušu očekuje radno leto jer je posle punih pet godina konačno objavila dve nove pesme, koje će promovisati širom Balkana. U finalu „Zvezda Granda“ publici je prezentovala duete sa Acom Lukasom i bugarskim pevačom Azisom, a prve reakcije su više nego dobre.

 

Jelena Karleuša: Nika je buckasta, pa se šali i na račun svoje kilaže (FOTO)

 

- A šta ste drugo očekivali (smeh). Pesma sa Acom je mračna, pomalo depresivna i kao takva odlično ide uz nas dvoje. Pogotovo uz Lukasa - izjavila je Jelena, a zatim se osvrnula na muzičko takmičenje Zvezde Granda u kom je u protekle dve godine bila jedna od članova žirija.

 

Izgled rezervisan samo za njene najbliže: Jelena Karleuša u najromantičnijem izadanju ikada (FOTO)
 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Luka Šarac, Instagram

- Meni je Saša Popović pružio ruku u trenutku kada sam trpela sveopšti medijski embargo, pravi linč. On je bio dovoljno hrabar da veruje u mene, a ja od njega nisam ništa tražila osim da mi veruje. Napravili smo najgledaniji šou, koji sam radila dve godine iz čisto prijateljskih razloga. Nijedan dinar nisam naplatila, niti nameravam. Ja sam to uradila jer sam znala da cenim Sašu kada me je podigao sa dna, kada su mi svi okrenuli leđa. Ispostavilo se da nije pogrešio. Volela bih da nijedan moj kolega ne prođe ono što sam ja, jer bi malo ko imao šansu da se ponovo rodi kao ja. Nemaju svi mogućnost da budu u „Zvezdama Granda“ - kaže Karleuša, otkrivajući za magazin Kurir Stars i sa kim će od ostalih članova žirija nastaviti druženje preko leta:


 

Mama Divna otkrila je njenu tajnu: Nikada ne biste pretpostavili da Jelena Karleuša ima i ovaj talenat (FOTO)
 

- Anu Bekutu smatram svojim iskrenim prijateljem, a Aca Lukas je moj brat. Naravno, Marija je i brat i sestra (smeh) - kaže pevačica, a zatim se osvrnula i na svoj fizički izgled, tvrdeći da još uvek nije smršala, iako teži ka tome.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Instagram/printscreen


- Ma gde sam smršala, grešite. Moja kilaža je ista, bar tako pokazuje vaga. Ja bih volela da smršam, stalno sam na nekoj dijeti, ali je sve bezuspešno. Sklona sam gojenju, volim testo, pikantnu hranu, kinesku kuhinju. Nikada nisam bila neko ko se odriče bilo čega u životu. A još kad na to dodate da nisam umerena, onda nastane haos. Možda smršam zbog ovih vrućina ili zbog toga što se mučim oko novih pesama i zbog svakodnevnog stresa - zaključuje Karleuša.

 

Modni okršaj dve dive: Jelena Karleuša u izdanju kojim je neizmerno podsetila na Bijonse

 

 

makonda-tracker