Niko nije mogao da poveruje!

Turski Džejms Din: Moj uzbudljiv put od ugostitelja do modela, glumaca i ultimativnog srcolomca (FOTO)

0
Džejhun Mengiroglu diplomirao je turizam i ugostiteljstvo ne zato što je to žarko želeo, već što je verovao kako treba da ide stopama svoga oca, jednog od prvih promotera turske kuhinje u svetu...
foto: Instagram
foto: Instagram

Međutim, Džejhun Mengiroglu (31), zgodniji od svih turskih glumaca, brzo je i lako promenio sve! Naime, lepotan koga gledamo kao Deniza u seriji "Paramparčad", obreo se u stvarnom hotelskom miljeu, piše Lepa i srećna, te shvatio je da to nije za njega:

Ne leže mi ti kapitalistički odnosi", smeje se momak koji je sa 23 godine odlučio da sasvim promeni život.

Batalio je turizam i okrenuo se modelingu! Visok i vitak, uz to i šarmantan, bez problema je našao dobrog menadžera i uskoro počeo da snima kataloge i nosi revije. A za njegovu popularnost i ulazak u glumu kriva je Nedelja mode u Istanbulu 2012.

 

Na njoj je, naime, Džejhun pistom prošetao samo u crnim slip gaćicama, s cigaretom u ruci...

 

Životna priča - Džejms Din: Misterija koja ne umire

Dizajner je zamislio da na pistu izađem s upaljenom cigaretom, da je potom ugasim i nastavim dalje. Međutim, kad sam već upalio cigaretu, odlučio sam da s njom prošetam do kraja."

A po svedočenju jednog novinara u trenutku kad se Džejhun pojavio na pisti, u sali je zavladao tajac, onda se proneo šapat: "Ko je ovaj čovek?", a kad je završio svoj izlaz, prolomio se buran aplauz.

 

Isti taj novinar je u izveštaju s Nedelje mode u zagradi dodao gotovo proročki komentar namenjen isključivo ženama:

Džejhun je zgodniji od Kivanča (Tatlituga), slađi od Kenana (Imirzalioglua), stvarniji od Džada Loua. Uskoro će postati glumac, ali obavezno morate da pogledate jedan njegov defile".

I zaista, već 2015. zaigrao je u seriji "Sreća". Taj projekat se završio sa 17 epizoda, ali je Džejhunu privatno doneo sreću: na setu se rodila ljubav između njega i lepe Dilare Aksujek (30), Šadije iz "Milosti", koja i danas traje. Iako su oboje veoma poznati, ipak uspevaju da svoju privatnost drže daleko od očiju javnosti, na veliku žalost brojnih tabloida.

 

Pored njega ćete zaboraviti Bali bega: Novog turskog zavodnika nećete moći da izbijete iz misli (FOTO)

 

A do "Sreće" plavokosi i plavooki Džejhun, visok 180 centimetara i težak 78 kilograma, nastupao je na nedeljama mode u Milanu i Njujorku. Uz to je počeo da uzima časove glume, jer, kaže, neuspeh ne podnosi:

Tek kad mi profesor bude rekao 'spreman si', prihvatiću neku ulogu", bio je izričit.

Sudeći po tome kako su se stvari dalje odvijale, Džejhun je temeljno savladao lekcije, jer je nakon "Sreće" zaigrao skromnog momka Deniza u seriji "Paramparčad".

 

A post shared by Dilara Aksüyek (@dilaraaksuyek_) on

Od te ekipe se oprostio desetak epizoda pre kraja, a sada je dobio glavnu ulogu u seriji "Ruja" čije snimanje počinje. Voleo bi, kaže, da igra s Penelope Kruz, ali, šta da se radi – nova partnerka mu je Hazal Filiz Kučukose, koju upravo gledamo u ulozu Kemalove sestre Zejnep u "Beskrajnoj ljubavi".

( Izvor: Lepaisrećna.rs, Milena Ranisavljević )
makonda-tracker