turbulentno i neizvesno

Biološki sat mi je otkucavao kada sam zaprosila muža, a onda sam strahovala da ću roditi dete sa Daunovim sindromom: Turska glumica iz serije Sudbina o teškim trenucima

0
Postoji izreka da kada nešto ne ide po planu, ide po sudbini, a upravo ovu izreku potvrđuje i nesvakidašnja priča popularne turske glumice koju pratimo u seriji "Sudbina"
 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on

Njen danas živahni i radoznali šestogodišnji sinčić koji je upotpunio porodicu na svet je stigao zdrav i čitav. Roditelji su ga nazvali Aksel, jer to ime pokriva i jevrejsku i tursku stranu brojne familije.

 

Suprug ju je ostavio zbog ćerkine bolesti, ali njena priča ipak ima srećan kraj: Turska glumica iz 1001 noći ima dva razloga za slavlje (FOTO)


"Što se tiče posla, uočila sam jednu veoma interesantnu stvar. Tokom trudnoće stizale su mi vrlo primamljive poslovne ponude, ali nisam mogla da ih prihvatim iz razumljivih razloga. I album je ostao za neka druga vremena. Kad se Aksel rodio, dobila sam ponude za nekoliko serija, ali sve su snimane van Istanbula. Nisam želela da mi se porodica razdvaja, pa sam ih odbila."

 

A kad joj je stigao scenario za "Sudbinu", nije se dvoumila. Aksel je već bio veliki dečačić i mogla je da ga ostavi u vrtiću. A i želela je da posle desetak godina ponovo radi sa Ozdžanom Denizom, Kahramanom, s kojim je 2002. snimala kultni "Konak vinove loze".

 

"Divno je raditi s Ozdžanom jer je veliki profesionalac i sjajan glumac, ali je pre svega dobar čovek na koga uvek možeš računati," kaže glumica.

makonda-tracker