turbulentno i neizvesno

Biološki sat mi je otkucavao kada sam zaprosila muža, a onda sam strahovala da ću roditi dete sa Daunovim sindromom: Turska glumica iz serije Sudbina o teškim trenucima

0
Postoji izreka da kada nešto ne ide po planu, ide po sudbini, a upravo ovu izreku potvrđuje i nesvakidašnja priča popularne turske glumice koju pratimo u seriji "Sudbina"
 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on

"Dok sam radila demo za album, odjednom sam sasvim ostala bez glasa. Otišla sam doktoru, a on mi je prepisao veoma jake lekove. Onda sam otkrila da sam trudna! Uspaničila sam, šta ako su lekovi naškodili plodu. No, hvala bogu, beba nije imala nikakvih problema. Posle su mi rekli da zbog godina postoji rizik da se dete rodi s Daunovim sindromom. Rađene su mi razne analize, čak se govorilo o amniocentezi. "


A kad joj je doktor rekao da su sve vrednosti normalne, ali da to ipak nije stopostotna garancija da je sa bebom sve u redu i da treba uraditi i tu analizu, prelomila je. "Takav je život", odvratila je doktoru, "ništa nije sto posto sigurno".

 

Vrlo brzo smo se zbližili: Turska glumica Zerin otkrila detalje svog odnosa sa Bali-begom (FOTO)

 

"Poslušala sam svoj unutrašnji glas i nisam uradila amniocentezu. Ipak, povremeno bi me spopao strah, ali je onaj glas u meni ponavljao: sve je kako treba, ne plaši se. Tad sam već bila ušla u 40. godinu, a osećala sam se baš mladom pa sam se i ponašala poput mladih majki. U kući smo, recimo, imali dve mačke i prijatelji su nam savetovali da ih za bebino dobro izbacimo, ali ja to nisam učinila, iako bi svaka sredovečna majka baš tako postupila."

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker