turbulentno i neizvesno

Biološki sat mi je otkucavao kada sam zaprosila muža, a onda sam strahovala da ću roditi dete sa Daunovim sindromom: Turska glumica iz serije Sudbina o teškim trenucima

0
Postoji izreka da kada nešto ne ide po planu, ide po sudbini, a upravo ovu izreku potvrđuje i nesvakidašnja priča popularne turske glumice koju pratimo u seriji "Sudbina"
 

A post shared by Goncagül Sunar (@goncagulsunar) on

"Bila sam pri kraju četvrte decenije i slušala kako mi biološki sat sve brže otkucava. U to vreme sam se upoznala s Marselom i nakon kraćeg zabavljanja, kad sam bila sigurna da je ozbiljan i odgovoran čovek, iznela sam mu svoje planove i želje. "Želim decu, želim da osnujem porodicu s tobom, da se venčamo. To je moj plan, pa ako ti odgovara..."

 

Odgovarao mu je. Venčali su se daleko od očiju javnosti i Gondžagul se nikad nije pokajala, pogotovo što im profesije imaju dodirnih tačaka.

"Današnji spokoj i smirenost dugujem mužu," kaže glumica i dodaje da je Marsel, inače Jevrejin, njen život obogatio novim saznanjima.

 

Zbog sina se odrekao luksuza: Dom slavnog turskog glumca više podseća na seosku kuću nego na vilu (FOTO)

 

"Divno je i uzbudljivo što sam preko njega upoznala kulturu jednog drugog naroda. I definitvno shvatila da vera, jezik i poreklo nisu bitni kad je reč o pravoj ljubavi. Njegova porodica me je veoma toplo prigrlila. "

 

Nakon venčanja na red je došao drugi deo - deca. Međutim, stvari se nisu odvijale kako je Gondžegul planirala. Najpre je želela da snimi album, pa tek potom da pređe na proširenje porodice.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker