mnogi bi za ovo dali milione

Samo njoj otkrila svoju najveću tajnu: Ćerka Sindi Kraford ispričala šta joj je majka ostavila u AMANET! (FOTO)

0
Kaia Gerber nije samo novo modeling lice kog se plaši Kendall Jenner, već i ćerka-naslednica velike i omiljene nam Cindy Crawford...
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

U jednom od intervjua koji je nedavno dala Kendal Jenner, mlada manekenka za čije "lice" se bore svi top modeli je izjavila jednu zanimljivu istinu: za nekoliko godina, Kaia Gerber će mi preoteti posao!

 

Slavna manekenka i u 50 - im može stati na crtu duplo mlađim koleginicama: Sindi Kraford otkriva tajnu svoje nege i lepote

 

Da Kaia nije samo mini Sindi, odnosno preslikana majka već i mlada, prelepa dama koja i te kako ima manekenski potencijal, svedoči upravo ova izjava mlade Jenner.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Iako je Kaia (15) još uvek mlada, ne sumnjamo da će za dve, tri godine osvojiti modne piste i najveće dizajnere današnjice. Kako i ne bi, sa tako jakim modeling pedigreom i nasleđem, kao i savetima koje joj je definitivno prenela majka.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

“Sećam se kada sam pitala mamu da me našminka po prvi put. Obukla mi je neku njenu staru haljinu, koja mi je bila prevelika, i sredila mi je kosu i lice. Čak i danas kada se šminkam, koristim se trikovima i tehnikama koje je ona još tada koristila na petogodišnjoj devojčici. Najvažniji savet koji mi je dala?"

 

 

Nastavak priče pogledajte na drugoj strani...

makonda-tracker