mnogi bi za ovo dali milione

Samo njoj otkrila svoju najveću tajnu: Ćerka Sindi Kraford ispričala šta joj je majka ostavila u AMANET! (FOTO)

0
Kaia Gerber nije samo novo modeling lice kog se plaši Kendall Jenner, već i ćerka-naslednica velike i omiljene nam Cindy Crawford...

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

-" Da izgledam što prirodnije. Dovoljno je da pogledate moju mamu pa da shvatite kako je prirodan izgled dovoljan da izgledate sveže i lepo."

 

Savršena i bez trunke šminke: Sindi Kraford kupila svoje fanove prirodnim izgledom (FOTO)

 

Da je Cindy veliki broj beauty tajni prikupila na snimanjima budno prateći šta profi ruke šminkera i frizera rade prilikom pripreme za snimanje, svesna je i Kaia koja je dok je bila mala često pratila mamu na modnim putovanjima.

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

“Mama me je naučila da ujutru uvek umijem svoje lice i nanesem kremu sa zašitnim faktorom. Gde god da sam sunce je prilično jako, pa uvek uz sebe imam neku SPF kremu. Lice čistim tokom dana, ali uveče izbegavam da nanesem bilo kakvu kremu, jedino ako mi je koža prilično suva. Lično mislim da sam najlepša kada nemam ni trunkicu šminke."

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Dobro, moramo da se složimo kako je Kaia i dalje normalna devojka koja voli da svo vreme provodi sa društvom, bilo da su u pitanju kućne žurke ili odlazak u bioskop.

 

Seksepilna i nakon pedesete: Sindi Kraford u kupaćem kostimu zapalila internet (FOTO)

 

"Dva puta nedeljno plešem i idem na boks koji mi toliko prija da uživam u njemu! Boks nije nimalo lak i nije uopšte nalik klasičnom vežbanju, ali opušta i dozvoljava ti da izbaciš iz sebe sve - stres, nervozu, višak energije, sve što te muči i mori."

makonda-tracker