Iskren

Milan Stanković: Nude mi ljubav na svakom koraku, ali to nije to...

0
Poznati pevač Milan Stanković otkriva da o sebi ima visoko mišljenje i da ga zbog toga mnogi smatraju nadobudnim. Međutim, on ističe da je zapravo reč o samopouzdanju jer je svestan svojih mogućnosti.
foto: FILIP PLAVČIĆ
foto: FILIP PLAVČIĆ

Nakon raskida sa koleginicom Radmilom Manojlović Milana Stankovića nismo imali priliku da vidimo sa novom devojkom. On je bez dlake na jeziku priznao da je tako zato što je izuzetno težak kao osoba i partner.

 

Bio sam glup i mlad: Milan Stanković nikad nije ovako OTVORENO pričao o vezi s Radom Manojlović!

Priznajem da sam izuzetno komplikovan kada su veze u pitanju, a dosta sam i oprezan. Volim na neki komplikovan način i zato je najbolje da budem sam. Malo ko može da razume način na koji volim. Meni zapravo treba neka zrela žena, koja će shvatiti moje potrebe i neće me smarati zbog gluposti.

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Uvek sam oprezan i pazim da li je neka devojka sa mnom zbog popularnosti, zato svaku razdelim na sitne delove dok joj se ne smuči. A kada shvatim da moja popularnost nije razlog što je sa mnom, onda je podignem kao nežni cvet i mazim", objasnio je Milan voditeljki Ivani Baltić u emisiji.

Ponekad se preziremo, ponekad se volimo najviše na svetu: Da li se Milan Stanković zaljubio? (FOTO)

Najbolja devojka za mene je kombinacija one koja ima majčinsku brigu i zaštitnicki stav, a sa druge strane je vatra u krevetu", skroman je pevač, koji ne krije da ima dosta onih koje ga zavode.

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Nude mi ljubav na svakom koraku, ali to nije to. Još me ništa ne radi toliko da bi opstalo. Što se tiče braka, mislim da je taj papir prevaziđena stvar i nisam neki pobornik", kaže Milan.

makonda-tracker