stavila tačku na spekulacije

O njihovom prijateljstvu se GODINAMA nagađalo, ali istina je samo ovo: Tanja Savić otkrila u kakvim je odnosima sa ostalim Zvezdama Granda

0
Nakon što je završena prva sezona populanog muzičkog takmičenja, počele su spekulacije o odnosima između mladih pevača, a najviše pažnje uvek je privlačila Tanja Savić.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tanja Savić uvek otvorenog srca prilazi ljudima, a sa kolegama se trudi da bude u dobrim odnosima.Pevačica je, između ostalog, pričala i o odnosima među njenom generacijom Zvezda Granda, piše Kurir.

 

Tanja Savić o trećoj trudnoći: Daj Bože da dobijem ćerkicu!

 

- Ostala sam u kontaktu sa Stevanom Anđelkovićem, pijemo kafu, družimo se. Sa ostalima nisam u kontaktu. Svako je krenuo svojim putem dalje... - rekla je Tanja.

 

foto: Dragan Kadić

Ona je dodala da joj niko iz te generacije nije čestitao kada se udala za supruga Dušana, ali ostavlja otvorenom mogućnost da su jednostavno izgubili kontakt.

 

Ne stidi se da prizna da je živela skromno: Tanja Savić progovorila o teškim momentima iz detinjstva

 

- Da li nisu imali moj broj ili je nešto drugo u pitanju, ne znam. Ja sam tada bila daleko, u Australiji. Saša Popović je imao moj broj i on mi je čestitao, a kolege iz Zvezda Granda ne - kaže Tanja.

makonda-tracker