ne krije pravu istinu

Razgovarala sam sa ocem par dana pre nego što su ga ubili: Sofija Ražnatović otvoreno o odnosu sa Arkanom i Cecom (FOTO, VIDEO)

0
Juče su domaći mediji preneli vest o ćerki Željka Ražnatovića Arkana, a ona se po prvi put oglasila u našim medijima i otkrila u kakvom je odnosu bila sa ocem, ali i kako se zapravo slaže sa Cecom
foto: Kurir, Fonetap
foto: Kurir, Fonetap

Na Novom groblju u Beogradu juče je održan pomen Željku Ražnatoviću Arkanu. Na groblju se okupila porodica Ražnatović, a pre svih stigla je Ceca, u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije. Večnu kuću svog oca posetila je i Arkanova ćerka Sofija Ražnatović koja živi u insotranstvu.

 

Sofija je kroz suze ispričala koliko joj nedostaje otac i po čemu ga pamti.

 

- Došla sam da odam poštu ocu koga sam mnogo volela. Iako već godinama nije među nama, on i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan u životu. Živim daleko i nisam dugo dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog oca. Puno mi je bilo srce kad sam videla sve njegove prijatelje koje je voleo - rekla je Sofija, koja živi u Belgiji, a s familijom iz Srbije se sporazumeva na engleskom jeziku.

 

Prva fotografija Veljkove i Anastasijine polusestre: Ovako izgleda Arkanova ćerka Sofija (FOTO, VIDEO)

 

- Za mene je bio najbolji čovek na svetu! Bio je pažljiv prema deci, posebno prema meni. Svako bi poželeo da ima takvog roditelja. Sećam se da se ljutio kad sam se kući kasno vraćala iz provoda. Znao je da me izgrdi. Znam da je bio poznat, cenjen i popularan, ali prema deci je bio posebno osetljiv. Oduvek je želeo da budemo jedna velika i složna familija. Živeo je za nas. Insistirao je na tome da se poštujemo i da pomažemo jedni drugima - rekla je Sofija i otkrila svoj poslednji razgovor sa ocem, nekoliko dana pred ubistvo:

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker