ne krije pravu istinu

Razgovarala sam sa ocem par dana pre nego što su ga ubili: Sofija Ražnatović otvoreno o odnosu sa Arkanom i Cecom (FOTO, VIDEO)

0
Juče su domaći mediji preneli vest o ćerki Željka Ražnatovića Arkana, a ona se po prvi put oglasila u našim medijima i otkrila u kakvom je odnosu bila sa ocem, ali i kako se zapravo slaže sa Cecom


- Želeo je da mi sredi dokumenta da bih dobila srpski pasoš. Razgovarali smo o tome nekoliko dana pre tragičnog događaja - rekla je ona.

 

Sofija o Ceci ima samo reči hvale i otkriva da se dobro slaže sa celom familijom Ražnatović.

 

 

- Cecu veoma cenim i poštujem, ona je za mene jaka žena. S obzirom na to da ne živim ovde, ne znam da li se ne što loše priča, ali ja nemam problem s njom i nikad ga nisam imala. Slažem se sa celom familijom Ražnatović i sve ih volim - poručila je Arkanova ćerka.

 

Svake godine na današnji dan Cecu, Veljka i Anastasiju savladaju tuga, bol i suze: Održan pomen Željku Ražnatoviću (FOTO, VIDEO)

 

- Ne mogu da kažem da smo stalno u kontaktu jer svako živi svoj život. Jedino se sa Cecom stalno čujem, a i volim da slušam njene pesme. Meni je važno da su svi živi, zdravi i srećni - zaključila je Sofija.

makonda-tracker