uvek iskren u komentarima

Saša Vidić o izgledu Anastasije Ražnatović: Znam sve njene faze, i one debele kad je bila u pubertetu

2
Naslednica folk dive važi za jednu od najlepših i najzgodnijih devojaka sa domaće javne scene, a poznati modni kreator koji je dobar prijatelj porodice Ražnatović, sada je prvi put pred kamerama pričao o pojedinim detaljima.
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

U specijalnom izdanju emisije "Paparazzo lov" žiri, u kome se našao i Saša Vidić, birao je najzgodniju damu sa javne scene u 2016. godini. 

 

Saša Vidić: Voleo bih da se zovem Vesna (VIDEO)

 

Ovu laskavu titulu ponela je upravo Cecina naslednica, Anastasija Ražnatović, koja je jednoglasnom odlukom žirija izglasana za najatraktivniju. 

 

✌????️

A photo posted by ???? A N A S T A S I J A ???? (@raznatovicanastasija) on

Tom prilikom, Saša je imao samo reči hvale za Anastasiju, naglasio da je ona idealna za bavljenje modelingom, ali i otkrio kako je izgledala dok je bila u pubertetu. 

 

Attitude, say what?⚡️

A photo posted by ???? A N A S T A S I J A ???? (@raznatovicanastasija) on

Ceci i njenoj deci će 2017. definitivno biti vesela: Evo kako pevačica i njena porodica provode prve dane nove godine (FOTO, VIDEO)

Ja Tasu znam od rođenja. I znam sve one njene faze, i one debele kad je bila u pubertetu. Ma Tasa sad izgleda kao avion. Ja sam sto puta rekao Ceci što je nije oterala, ali bukvalno oterala u svet modelinga preko jer sa ovakvim telom je to stvarno trebalo da radi", rekao je Saša Vidić.

makonda-tracker