bez dlake na jeziku

Sindi do sada nije govorila o Sandri Meljničenko: Evo u kakvom su zapravo odnosu dve bivše koleginice

0
Grupa "Models" bila je jedna od najpopularnijih u Srbiji, a jedna od njenih članica je po prvi put otkrila u kakvim je odnosima sa danas najpopularnijom članicom pomenute grupe
foto: Damir Dervišagić, Profimedia
foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Pevačica Ivana Stamenković Sindi kaže da nema nikakav kontakt sa Sandrom Meljničenko, nekadašnjom članicom grupe „Models“. Ona ističe da se ne stidi vremena provedenog u toj grupi, a o koleginisi Sandri Meljničenko je rekla sledeće: 

 

- Sandra više nije tu. Živi u Rusiji i putuje po svetu. Ne vraća se više ovamo. Zaboravila nas je, ali neka je, neka uživa. Razdaljina je učinila svoje, pa više nismo u kontaktu. Ona je, koliko znam, preselila i svoju porodicu iz Srbije - kaže Ivana, koja bi volela da sa nekadašnjom saradnicom popije kafu jer su svojevremeno zajedno provodile dosta vremena.

 

Aleksandra Meljničenko: Srpsko-ruska moderna bajka

 

Međutim, Sindi je odavno prestala da gleda na Meljničenkovu kao na prijateljicu.


- Poslednji put sam je videla pre nekih sedam godina. Nije mi žao što se više ne družimo, jer mi nikada nismo bile najbolje drugarice u grupi. Više je to bila neka poslovna saradnja. Mada, dosta vremena smo provodile zajedno, pa smo se možda prezasitile jedna druge - pokušava Ivana da nađe opravdanje za to što je Sandra prekinula kontakt sa svim članicama nekadašnje grupe „Models“.

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker