stravično

U suzama otkrila tajnu koju je dugo krila: Zlostavljali su me u domu za decu (FOTO)

0
Bila sam seksualno zlostavljana dok sam bila u domu za decu. Nikad to nisam rekla, ovo je stvarno čudno, rekla je Rebeka uživo u jednoj televizijskoj emisiji
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Britanska pevačica i kantautorka Rebeka Ferguson "slomila se" emotivno i u suzama u emisiji "Loose Women" otkrila da je kao dete bila seksualno zlostavljana.

 

Zvezda X Factora, kojoj je 2010. za dlaku izmakla pobeda, ispričala je po prvi put da je kao osmogodišnja devojčicabila žrtva nasilja. Slomila se, rasplakala i rekla da se zbog tog incidenta osećala "prljavo", piše britanski Mirror.

 

Zajedno s voditeljkama i drugim gošćama komentarisala je nasilje nad decom i rekla:

To je važna tema, a znam jer sam i sama to prošla kao dete. Bila sam seksualno zlostavljanadok sam bila u domu za decu. Nikad to nisam rekla, ovo je stvarno čudno. Nikome nikad nisam pričala o tome, osim jednoj prijateljici. Ali, sad sam pokrenula internet stranicu na kojoj se o tome može raspravljati. Želim da žene mogu otvoreno da pričaju o svojim problemima."

Govoreći o posledicama zlostavljanja u čije detalje nije ulazila, rekla je:

 

To jako utiče na samopouzdanje, kako dozvoljavate da se muškarci prema vama ponašaju, šta osećate prema sebi i šta očekujete od ljudi kako bi trebalo da se ponašaju prema vama.

Teri Hačer: Za zlostavljanje sam krivila sebe 

 

Priznala je da je trebalo da prođu godine dok ponovno nije stekla samopouzdanje, a nije odlazila psihoterapeutu.

 

Ferguson je nedavno priznala da uopšte ne izlazi jer ne veruje muškarcima, što nije ni čudno s obzirom na šok koji je doživela. U razgovoru za magazin Closer30-godišnjakinja je ispričala da je ostala trudna sa danas dvogodišnjom ćerkom samo pet meseci nakon početka veze.

 

Međutim, kad je to rekla svom dečku, tati male Arabele, čije ime nije htela da otkrije, on ju je odmah ostavio i još joj saopštio da ima drugu devojku.


Mračna tajna iz prošlosti je i dalje progoni: Majka ove poznate glumice je godinama trpela nasilje i ubila svog muža u samoodbrani (FOTO) 

 

Rebeka je trudnoću i sve ostalo prošla sama.

 

To mi je jednostavno ubilo poverenje u muškarce. Ne mogu da izlazim. Nisam godinama bila na sastanku. Romantična sam i još uvek verujem u ljubav, ali stalno doživljavam razočaranja", rekla je Rebeka.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker