Posle toliko vremena

Marija iz Žikine dinastije se vratila posle 30 godina: Sada joj je lakše da govori o najintimnijem trenutku koji je zabeležio ovaj kultni film (FOTO)

0
Nakon toliko godina, svi i dalje pamte poznatu ljubavnu priču o Mariji i Bobi, a poznata glumica Rialda Kadrić je nedavno otkrila šokantne detalje.

 

Prvi nastup šred kamerama je imala sa samo 12 godina u jednoj Tv emisiji U banji jednog leta po pripoveci Verter Laze Lazarevića.

 

Nisu me uzeli zbog toga što sam ja neka sjajana glumica i nešto bitna već zbog toga što se tqaj konflikt puberteta veoma video", otkrila je Rialda.

Kako danas izgleda Žade iz serije Zabranjena ljubav (FOTO)

 

Njena uloga u popularnoj seriji je ostala zapažena, no Rialda je skromno priznala: 

 

Ljudi najviše to gledaju zbog Gidre koji je tu dominirao i poptpuno osvojio pubilku.

 

 

foto: Printskrin Tv Prva

 

Ipak, njen privatni život je ostao tajna mnogima. Rialda je u Londonu pisala kolmnu za Radio Beograd. Međutim, potom je izbio rat te je jedno vreme radila kao reporter gde je radila honorarno za BBC, a potom je otišla u Ameriku.

 

Nakon svih godina, Rialda priznaje da nije ostala u kontaktu sa Vladimirom Petrovićem, čuvenim Bobom, ali joj je drago što je uspeo u svojoj karijeri. Ipak, priznaje da joj nije bilo lako kada je čula da mnogi od njih više nisu sa nama.

makonda-tracker