ispovest

Brinula sam se kako ću ići gradom ćelava: Srpska lepotica prvi put otkrila potresne detalje o borbi s rakom

1
Dijana Karić (28), bivša misica čija životna priča je srpskoj javnosti izmamila suze, ali i osmeh, ispričala je do detalja kako je izgledala njena borba s invazivnim karcinomom materice, od trenutka kada je saznala za rak pa sve do danas.

 

Dijana je ispričala i na koji način se već godinu dana bori posle opake bolesti:

 

Savete lekara sam slušala, ali neke sam prihvatila s rezervom. Promenila sam ishranu, dosta sam čitala o tome. Nerviralo me je kada mi doktori kažu da jedem sve i da se ničega ne odričem, a ja vidim da mi to govore iz sažaljenja jer kao da ne veruju u mene. Sada jedem samo sirovu hranu, izbacila sam meso i mlečne proizvode. Nisam verovala da će mi to prijati."

 

Posle hemioterapije, kada je mislila da je konačno sve u redu, Dijana je na kontroli saznala da je njeno zdravstveno stanje još gore.

 

To je bilo u aprilu, tada sam završila u bolnici. Tek u avgustu sam izašla iz bolnice. Sada sam, prvi put posle godinu i po dana, dobila pozitivnije rezultate. Sigurna sam da mi je ishrana mnogo pomogla u tome", samouverena je ova devojka i ubeđena da će uspeti da pobedi rak.

 

????

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć???????? (@karic_dijana) on

Njegova ljubav pomera planine i sve granice: Srpska misica se bori za život, a postupci njenog supruga će vas rasplakati (FOTO)

 

U borbi protiv opake bolesti Dijani mnogo pomaže njen suprug Stefan, a njegov potez i podrška oduševili su javnost.

 

Posle prve hemioterapije počela je da mi opada kosa. Stefan mi je još pre toga rekao da će ići sa mnom na terapije jer sam se brinula kako ću ići gradom ćelava. Posle prve terapije došla sam kod njega kući a on je predložio da se oboje ošišamo na ćelavo i to smo i uradili", završava priču ova hrabra devojka i apeluje na sve žene da redovno posećuju ginekologa.

 

#twins ???? ????????????❤️

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć???????? (@karic_dijana) on

 

makonda-tracker