Odbrojavanje može da počne!

U susret glamuroznoj proslavi rođendana magazina Story: Evo koje dame će ove godine crveninim tepihom prošetati trudničke stomačiće (FOTO)

0
Magazin Story će 11. oktobra u hotelu Metropol proslaviti 11. rođendan, a ove dve dame će crvenim tepihom prošetati trudničke stomačiće
foto: Luka Šarac, Andreja Damnjanović, Petar Đorđević
foto: Luka Šarac, Andreja Damnjanović, Petar Đorđević

Magazin Story će, kao i svake godine, glamuroznom proslavom Story celebrities only proslaviti svoj 11. rođendan.

 

Odbrojavanje može da počne, s obzirom na to da će se ovaj glamurozni događaj desiti za nedelju dana, a neke dame odbrojavaju dane i do porođaja.

 

Naime, Marija Veljković, Ena Popov, Ana Štajdohar i Tamara Dragičević očekuju prinove, pa će crvenim tepihom ispred hotela Metropol prošetati najlepši dodatak, a to je trudnički stomačić.

 

Mariji Veljković i njenom suprugu Milanu će ovo biti treće dete, a Marija je na prošlogodišnjem Story party-ju izgledala fantastično u beloj svedenoj haljini.

 

Marija Veljković: Radujem se trećem detetu

 

foto: Story Press

Ena Popov i Nenad Čanak su nedavno podelili lepe vesti sa javnošću, a Rija će kroz nekoliko meseci dobiti brata ili sestru.

 

Ena Popov: Drugu trudnoću teže podnosim

 

foto: Story Press

Ana Štajdohar i Nikola Demonja takođe očekuju dugo dete, a njihova ćerkica Nia jedva čeka da dobije brata.

 

Ana Štajdohar: Plašim se porođaja

 

foto: Luka Šarac

Tamara Dragičević i njen suprug Petar Benčina će se kao roditelji ostvariti po prvi put, a jedno drugome su se na večnu ljubav zakleli upravo ovog leta.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Ispunili smo svoj san

 

foto: Danilo Novović

Story celebrities only party moćićete da pratite i uživo na portaly Story.rs.

 

foto: Promo

U utorak 11. oktobra, magazin Story proslavlja svoj 11. rođendan zabavom samo za poznate. Najglamuroznijoj zabavi u zemlji prisustvovaće najpoznatiji glumci, najpopularniji pevači, najuspešniji sportisti, najcenjeniji umetnici - najperspektivnije mlade zvezde i najharizmatičniji poznati koji traju godinama.

 

Story Celebrities Only Party stekao je status prestižnog događaja, o kojem se priča tokom čitave godine, jer u jedinstvenom scenskom i muzičkom ambijentu uživa preko 350 poznatih zvanica.

 

Ovo je ujedno prilika kada će magazin Story dodeliti nagrade ličnostima koje su obeležile godinu za nama.

 

Generalni sponzor događaja Story Celebrties Only Party je Huawei.

makonda-tracker