tragedija

Milioni fanova neutešni: Vest o samoubistvu Breda Pita (bukvalno) preti da sruši internet!

1
Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se vest koja je uzdrmala milione strastvenih obožavalaca čuvenog glumca. Ima li u njoj istine?!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na Fejsbuku se, naime, pojavila stranica pod nazivom R.I.P. Brad Pitt, koja je za kratko vreme "lajkovana" oko milion puta. Jedna od najvećih svetskih zvezda današnjice navodno je preminula prekjuče.

 

Anđelina je neumoljiva: Da bi video svoju decu, Bred Pit mora da ispuni jedan uslov

Oko 11 sati izjutra, u nedelju, 2 oktobra 2016, naš voljeni glumac Bred Pit je preminuo. Rođen je 18. decembra 1963. godine u Šoniju. Nedostajaće nam i nećemo ga zaboraviti. Molimo vas da pokažete svoje saučešće komentarima i 'lajkovima' na ovoj stranici", navodi se u opisu ove strane na Fejsbuku.

Vest se ubrzo proširila internetom i objeknula kao bomba među fanovima Breda Pita.

 

Dok Bred i dalje ne može da se pomiri sa razvodom, Anđelina uveliko krenula dalje: Da li je OVAJ holivudski šmeker ubrzao njihov rastanak? (FOTO)

 

Međutim, već sutradan, Pitovi predstavnici za štampu oglasili su se povodom ovih navoda i demantovali informaciju da je glumac mrtav. Ipak, ova glasina je ništa naspram drame u vezi sa smrću slavnog glumca koja se pojavila nekoliko dana ranije!

 

makonda-tracker