Loše stanje glumca zbog trenutne situacije: Bred Pit danima ne spava

0
Bred Pit ovih dana veoma je rasejan i uplašen zbog mogućnosti da će izgubiti starateljstvo nad svojom decom. Njegova supruga Anđelina Džoli u papirima za razvod od suda je zatražila puno starateljstvo nad njihovim sinovima i ćerkama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dva člana osoblja slavnog para, koji već godinama rade za njih, otkrili su za "The Sun" kako slavni glumac provodi dane u njihovom sada praznom domu u Los Anđelesu, dok je Anđelina sa decom u iznajmljenoj kući u Malibuu.

 

Oni su ispričali da 52-godišnji glumac već danima ne može da spava niti da se koncentriše, već da samo šeta po kući rasejan.


Dadiljine priče za laku noć? Horor iza zatvorenih Branđelininih vrata od kog će vam se slediti krv (FOTO) 

 

Nikada ga nismo videli u ovakvom stanju. Rasejan je i nervozan, potpuno je prestravljen. Rekao mi je da je uplašen da će izgubiti decu zbog nečega što nije uradio i da će svi da misle da je loš otac. Daleko od toga da je loš otac. Trenutno ne može da vidi decu, ali stalno pita za njih - kažu izvori.

Ovo dvoje članova osoblja želeli su da ostanu anonimni, ali novinari tvrde da već godinama rade za Breda i Anđelinu. Oni su do detalja objasnili kakvi su bili odnosi unutar njihovog doma pre razvoda, te istakli da ne veruju u optužbe da je glumac zlostavljao decu.

 

Čuvena voditeljka poručila Bredu Pitu: Odabrao da živiš s ludačom i 85-oro dece!

 

Znam da se Bred oseća užasno jer deca sada prolaze kroz težak period. Mislim da on ne zaslužuje da ga nazivaju zlostavljačem dece. On nije agresivna osoba, već ima nežnu prirodu. On je umetnička duša. Deca se nikada nisu žalila na njega, iako je bio stroži roditelj od Anđeline. Ali, nikada nije bilo udaranja ni fizičkog kažnjavanja.

Osoblje tvrdi da su se Bred i Anđelina svađali, ali nikad pred decom, ni pred osobljem.

makonda-tracker