U svakoj šali ima pola istine

Dadiljine priče za laku noć? Horor iza zatvorenih Branđelininih vrata od kog će vam se slediti krv (FOTO)

1
Osim redovnih poseta područja zahvaćenim ratovima i izbegličkim kampovima, za koje je Anđelina Džoli mislila da su dobri za dečiji razvoj, njihov dnevni život je bio potpuno haotičan...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogo pre nego što je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka i obavestila svet da je loš tata, Bred Pit je kroz šalu otkrio svoje viđenje roditeljstva.

Bijem decu redovno. Izgleda da taj trik pali. I uskraćujem im obroke", rekao je Bred, u šali.

Zapravo u tom intervjuu je otkrio da pokušava da postavi neke granice usvojenom sinu Paksu koji je tada imao pet godina. Bred je uveo stolicu za kazne, a Paks bi se dok je sedeo na njoj namerno upiškio, u znak revolta. Sa šestoro dece - troje usvojene i troje biološke, i uz to život koji je podrazumevao neprestana putovanja, ništa nije bilo konvencionalno u njihovoj porodici.

 

Osim redovnih poseta područja zahvaćenim ratovima i izbegličkim kampovima, za koje je Anđelina mislila da su dobri za dečji razvoj, njihov dnevni život je bio potpuno haotičan. Imali su šest dadilja - jedna po detetu, kuvara (Anđelina ne kuva i kaže da je jedino što zna da spremi činija puna pahuljica), i tutora.

 

Čuvena voditeljka poručila Bredu Pitu: Odabrao da živiš s ludačom i 85-oro dece!

 

Početkom godine Anđelina je svog brata Džejmsa Hejvena angažovala da se brine o deci. Ona mu veruje i oduvek mu je isplaćivala 10 odsto od svoje zarade. Od kada Džejms bejbisituje, broj dadilja je pao na dve, plus tutori.

Nijedno dete nikada nije pohađalo klasičnu školu. Izvori tvrde da je Medoks, za kog se priča da ima jako visok IQ, pre pet godina pohađao Francuski licej u Los Anđelesu, ali to nije potrajalo.

 

Tek sada Anđelina želi da ih upiše u školu, posebno zbog toga što su stariji klinci već tinejdžeri. Ona oseća da je krajnje vreme da počnu da se druže sa drugom decom. Bred Pit misli da je to dobra ideja. On je atmosferu u kući uporedio sa "Letom iznad kukavičjeg gnezda", filmom čija radnja je smeštena u psihijatrijsku kliniku.

Takva su jutra u našoj kući. Haos je od jutra dok se svetla ne ugase, a ponekada i posle toga", rekao je.

Da li je i to bila šala? Izgleda da nije. Mnoge bivše dadilje su dale uvid u taj haos. Jedna je otkrila da deca stalno psuju i biju se, a da posebno nezgodnu narav imaju Medoks i Paks.

 

Ona je rekla da je dok je radila Medoks, koji je tada imao devet godina, pio vino i vozio automobil po njihovom imanju. Priča se da su deca više slušala Breda.

Oni nemaju kontrolu nad decom. U sred noći trče hodnicima i bude roditelje pokušavajući da im se uvuku u krevet", rekla je dadilja.

Drugi izvori tvrde da je podizanje dece veliki izazov i da je Pit poznat po tome što ume da vikne na njih i postavlja pravila, ali Anđelina to nikada nije radila.

Njihova ćerka Šajlo je već bila tema novinarskih priča zbog toga što se oblači kao dečak od svoje treće godine. Anđelina i Bred su je u tome podržavali. Bred je rekao:

Moramo da je zovemo Džon."

foto: Profimedia
makonda-tracker