iskrena

Rada Manojlović otkrila zbog čega krije ljubav: Učim se na primeru Cece Ražnatović

0
Rada Manojlović (31) poslednjih meseci privlači pažnju javnosti kako još uvek nepotvrđenom vezom s kolegom Harisom Berkovićem, s kojim je snimila duet, tako i novim pesmama koje već beleže milionske preglede na Jutjubu.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

U ekskluzivnom intervjuu za Kurir Stars Rada je govorila o ljubavi, ali i planovima za budućnost. 

 

Pevačica je otkrila zbog čega ne želi otvoreno da priča o odnosu sa Harisom Berkovićem.

 

Ovako mi je mnogo zanimljivije i zvezdanije. Učim se na primeru Cece Ražnatović. Žena ništa ne priznaje, čak i da je uslikaju s nekim, ona to ne bi priznala. To je pametno! Šta ja ima kome da priznam? Ako o nečemu neću da pričam, nisam ni dužna. U našem poslu se nametnulo da kad se nešto desi, to moraš da prijaviš. E, pa ne mora. Što bih ja obaveštavala javnost kad se ne pravdam sestri i ocu."


Rada Manojlović i Haris Berković otpočeli zajednički život?

 

Na konstataciju da se čini da je konačno u ljubavi srećna i ispunjena, dok je ranije delovalo kao da je bila u grču, Rada kaže:

 

Ne želim da pljujem po bivšim partnerima jer se to nikad ne radi. To što sam ja možda bila u grču nije zavisilo od njih, nego je meni u tom trenutku bio važan moj posao, a sada mi je možda važnije nešto drugo."

foto: Dragana Udovičić

Popularna Zvezda Granda odgovorila je i na komentare da se još nije udala, i otkrila da bi volela da kupi stan u Beogradu i nastavi da živi na Vračaru, kao i do sada. 

 

Upoznajte još jednu lepoticu iz porodice Manojlović: Rada objavila fotografiju sa sestrom koja će vas oduševiti (FOTO)

 

Po nekim starim merilima, ja sam baba devojka. Tako mi se zalomilo. Jurila sam karijeru, pa nisam bila spremna da se odreknem posla zarad porodice. Uvek sam htela da budem samostalna i mislim da sam sad postavila stvari na svoje mesto kad su u pitanju posao i zarada.

Nadam se da ću ove godine kupiti stan, ako ne spiskam pare na nešto levo. Volela bih da i dalje živim na Vračaru, gde sam sad. Sve što mi treba tamo je nadohvat ruke."
 

 

 

 

 

makonda-tracker