Ovo je hrabrost

Region bruji o ovoj fotografiji: Neverovatna transformacija Martine Vrbos (FOTO)

0
Lepa hrvatska pevačica objavila je fotografiju na kojoj izgleda neprepoznatljivo. Reč je o njenom selfiju od pre nekoliko godina koji svedoči o Martininom teškom putu i beskrajnoj hrabrosti.
foto: Facebook
foto: Facebook
Martine Vrbos


Martina Vrbos: Dnevna doza sirovog seksepila (FOTO)

Evo jedna vesela za dobro jutro... Slika s početka karijere i sad. Stalno se priča o mojim kilogramima, mršavljenjima, čudima, pa sve tako u krug. Pa da ja kažem nešto o tome pošto večito ćutim... Puno truda je uloženo ono najteže (bar meni), a to je vežbanje i zdrav život... Toliko suza.. Jer nije lako gurmanu promeniti navike... Toliko čudnih proteza u ustima (da sam jedno vreme izgledala kao Erl iz crtaća Krava i Pile) i još puno sitnih stvari koje su pratile moju promenu. Srećna što sam uspela... I usput, tokom cele transformacije, smejala se i pevala koliko god teško bilo! Tako da iza ove promene stoji puno znoja i truda, a ne estetsko čudo ili pak čarobna operacija o kojoj se večno priča..."

Martininu

Lepotica otkrila uzrok transformacija na licu: Šta joj se desilo?​​​​​​​
 

Evo jedna vesela za dobro jutro..Slika s pocetka karijere i sad.Stalno se prica o mojim kilama,mrsavljenjima,cudima pa...

Posted by Martina Vrbos on Sunday, March 13, 2016
makonda-tracker