Majkl Džekson – misterija i posle smrti

4
Kao i njegov život, i smrt kralja popa okružena je tajnama i pričama koje nije moguće proveriti, a u atmosferu opšte misterije uklapa se i priča da je u Nedođiji viđen njegov duh

Kontroverze oko Majkla Džeksona ne jenjavaju ni posle njegove smrti, a glavna tema svetskih tabloida trenutno su njegova deca. Spekuliše se o tome da li je biološki otac troje Džeksonove dece njegov lični dermatolog doktor Klajn, koji je u emisiji Lerija Kinga prilično nevešto dematovao ove tvrdnje, izbegavajući da se konkretno izjasni o spekulacijama medija.

- Reći ću vam samo jedno. To su prekrasna deca i ne želim da ih povredim. Nisam njihov otac. Ne želim da dajem izjave koje će se iskoristiti protiv Majkla. Deca su njegova i gotovo - rekao je doktor.

Debi Rou, majka starije dvoje dece, Prinsa Majkla i Paris, tvrdi da su oni začeti spermom anonimnog donatora. Ona nije bila na komemoraciji i do sada nije želela da bude u kontaktu sa mališanima, ali je naglo počela da se interesuje za njih, pošto ju je jako dirnuo emotivni govor male Paris na komemoraciji.

Nijedna od objavljenih vesti u vezi sa Džeksonovom sahranom nema potporu u činjicama koje je moguće proveriti – nije jasno čak ni gde je nakon ceremonije u Stejpls centru odnet zlatni kovčeg u kome je bilo, ili nije bilo Majklovo telo. Takođe je nepoznato gde će po završetku autopsije kralj popa biti sahranjen i hoće li njegova porodica uspeti da pronađe rupu u zakonu i pokopa ga na ranču Nedođija. Prema nekim izvorima, Džeksonovo večno boravište trebalo bi da bude groblje Forest Lovn, ali njegov kovčeg nije vraćen tamo nakon komemoracije.
Džeksonovi obožavaoci su, verovatno vođeni željom da ponovo vide svog idola, objavili da se u Nedođiji pojavljuje njegov duh, koga su pojedini videli i na snimku koji je ekipa Lerija Kinga napravila u Džeksonovoj kući. Mnogi svetski lovci na duhove bave se ovom temom, a CNN je objavio da je senka koju su gledaoci videli zapravo član televizijske ekipe koji je nesmotreno ušao u kadar.

U međuvremenu, objavljeno je da je ceremoniju u Stejpls centru samo u Americi gledalo 31,3 miliona ljudi, a cifra je verovatno i deset puta veća ako se uzme u obzir ceo svet, kao i broj onih koji su ceremoniju pratili putem Interneta.

makonda-tracker