Kako se poznate dame pripremaju za leto? (FOTO)

Topli dan su počeli, a leto se velikom brzinom približava, pravi znak da je vreme za fizičke pripreme i izvajano telo koje je spremno za prikazivanje. Kako su to poznate dame u Srbiji odlučile da se za ovaj trenutak pripreme?
0
1 / 5 Foto: Facebook

Bilo da je ishrana, intenzivan rad u teretani ili vežbe u kući, veliki broj žena počeo je fizičke pripreme za predstojeće tople dane. Među njima su naravno i poznate dame koje svoje načine prezentuju putem društvenih mreža.

Pevačica Emina Jahović sve češće na svom Instagram profilu postavlja fotografije iz teretane u kojoj naporno radi uz pomoć trenera.

U ovakav sistem vežbanja uklapaju se i pevačica Seka Aleksić kao i Goca Tržan, dok za razliku od njih sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, popularna pevačica Jelena Karleuša voli fizičku aktivnost u svom domu.

Takođe, nešto drugačiji pristup imaju Jelena Ristić, buduća supruga Novaka Đokovića, koja uživa u čarima joge, kao i manekenka Bojana Rajić, pre svega poznata po tome što je poklonik zdrave ishrane i fizičke aktivnosti.

TAGOVI: lepota
makonda-tracker