Bojana Ristivojević: Njena želja - lep brak

1
Bojana Ristivojević, voditeljka emisije Jedna želja, jedna pesma, na televiziji Happy, isprobala venčanice pre udaje
Bojana Ristivojević, foto:promo
Bojana Ristivojević, foto:promo

Bojana Ristivojević, voditeljka emisije  Jedna želja, jedna pesma, ne krije da je srećno zaljubljena, ali, ako je suditi prema njenim poslednjim aktivnostima – probanju venčanice, može se reći, da je najslikanije tv lice Happy-a, otišlo korak dalje.

Šta da vam kažem - srećna sam! Momak je sjajan, razume moje obaveze i desetosatna snimanja na Happy televiziji. I ja razumem njegove poslovne obaveze. Ono što je najbolje u svemu, jeste da je naša ljubav gotovo nestvarna, jer nam je veza zasnovana na velikom poštovanju, ljubavi i čarobnim zajedničkim trenucima - kaže Bojana Ristivojević.

Voditeljka je venčanice probala u društvu drugarice, dok su se svi u salonu u centru Beograda, sjatili oko nje, nudeći joj vrhunske modele i poznate svetske marke.

- Mnogo su mi se dopale haljine Sheri Hill, koje bih svakako nosila posle venčanja. U salonu su, čini mi se, tačno znali koju haljinu da mi preporuče. Kao i svaka mlada, želela bih da to bude poseban dan i za mene. Venčanje je kao čarolija, sve mi maštamo o nekoj magiji i princu - ističe Bojana Ristivojević.

makonda-tracker