Severina Vučković: Pod Ostrogom u potrazi za mirom

0
Pevačica Severina Vučković nedavno je sa sinom Aleksandrom posetila pravoslavni manastir Ostrog u Crnoj Gori, a mnogi tvrde kako je baš na ovom svetom mestu potražila spokoj tokom mučnog rastanka od oca svog deteta Milana Popovića.
Foto: Story.hr
Foto: Story.hr

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković (41) nedavno je sa sinom Aleksandrom (1) posetila manastir Ostrog u Crnoj Gori koji posećuju pripadnici kako pravoslavne, tako i katoličke i muslimanske veroispovesti. Mnogi dolaze na ovo sveto mesto koje se nalazi između Danilovgrada i Nikšića kako bi u molitvama pronašli utehu, ali i spokoj u teškim životnim trenucima i izazovima. Tako se i lepa Seve u potrazi za ličnim mirom uputila u jedan od najpoznatijih manastirskih kompleksa, baš u trenutku kada proživljavala ličnu dramu – rastanak od oca svog deteta Milana Popovića (47) s kojim je nedeljama vodila tihi rat u medijima.

Kada su se pre godinu dana pevačica Severina Vučković i biznismen Milan Popović razišli, njihov raskid prošao je bez velike pompe i iznošenja prljavog veša. Ipak, ovog puta Milan je donedavne zagrljaje i poljupce sa svojom dragom zamenio slanjem saopštenja putem kojih se obraća svojoj bivšoj, kako ju je još u decembru prošle godine za portal B92 oslovljavao, najvećoj, jedinoj i ljubavi za ceo život.

Milan tvrdi kako sa Severinom nije u emotivnoj vezi od juna 2011. godine, maltene otkako je ostala u drugom stanju, a svaki kontakt koji su održavali nakon toga bio je isključivo iz perspektive roditeljske povezanosti, sa željom da se dogovore oko zajedničkog deteta i ravnopravnog učestvovanja u njegovom vaspitavanju. Onima koji prate ovaj par, njegove tvrdnje zvuče zaista neverovatno, posebno zbog toga što na svim fotografijama koje su nastale u poslednjih pola godine Seve i Milan deluju kao srećna i zadovoljna porodica. Ukoliko je tada sve bila samo predstava za javnost i medije, njih dvoje zasigurno zaslužuju nagrade za glumu. U svakom slučaju, razlaz jednog od najpopularnijih parova na Balkanu sada ulazi u najmučniji deo – bitku za starateljstvo.

Popović je u svom saopštenju naveo da je, s obzirom na to da su svi pokušaju da sa majkom svog deteta razgovara i dogovori se oko zajedničkog starateljstva propali, odlučio da pomoć potraži kod nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i ljudsku potrebu da bude otac svom sinu.

U najnovijem saopštenju, Milan tvrdi da mu Severinina advokatica Jadranka Sloković nije odgovorila na njegove zahteve da vidi sina Aleksandra, a ona je na portalu Index.hr iznela tvrdnje da je Popović video sina pre dvadesetak dana u Dubrovniku. Po njenim rečima, njemu niko ne brani da viđa dete, a Severina jedino nije dozvolila da Milan povede sina na svoju jahtu na plovidbu u nepoznatom pravcu jer je mališan tada bio bolestan. Pevačicina advokatica osvrnula se na mejl adresu za koju Milan tvrdi da je u njegovom vlasništvu, a koju je Vučkovićeva koristila i preko koje je, navodno, vodila prepisku s njegovim advokatom.

- Ta mejl adresa je Severinina i u pitanju je njen privatni nalog, što se može videti iz naziva mejla. Milan je zakupio domen koji je potom dao Severini, a nakon prekida njihove vanbračne veze, nastavio je i dalje da koristi tu šifru. On je sadržaj iz tog mejla pročitao i javno objavio, što predstavlja povredu privatnosti - rekla je Slokovićeva.

Popularna Hrvatica još se nije oglašavala ovim povodom i jedan od najturbulentnijih perioda u životu proživljava potpuno posvećena svom malenom nasledniku, ali i mnogobrojnim nastupima širom regiona. Nedavno je posetila Crnu Goru i priredila nezaboravno veče gostima poznate diskoteke Top Hill. Seve je bila smeštena u hotelu Splendid u Bečićima, gde je provodila vreme pre nastupa. Oni koji su je videli uoči izlaska na scenu, tvrde da je lepa Dalmatinka kao i uvek bila dobro raspoložena i ni u jednom trenutku nije pokazala nervozu niti bilo kakvo loše osećanje. Odmah nakon što se poklonila publici u Crnoj Gori, vratila se u hotel, a sutradan je sa svojim sinom Aleksandrom otišla u manastir Ostrog. Nije poznato da li je u molitvi potražila snagu za sve životne bitke koje joj predstoje, ali jedno je sigurno – provela je idilično popodne sa najvažnijim muškarcem u svom životu. Aleksandar joj je jedina radost u trenucima kada proživljava ljubavni brodolom. Da li je tokom kratkog predaha u Crnoj Gori sakupila snagu i volju za dalju borbu, nije poznato, ali sigurno je da se s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će Severina u javnosti progovoriti o svom privatnom životu. Budući da je uvek sa stilom i na svoj način govorila o ličnim usponima i padovima, sigurno će i priča o krahu ljubavi sa Milanom biti začinjena samo njoj svojstvenim damskim šarmom.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker