Boško Jakovljević: Ujak koji ispunjava sve želje

2
Porodična kuća našeg popularnog voditelja Boška Jakovljević u Sirogojnu najlepša je u danima kada su njen enterijer i dvorište ispunjeni smehom malene Lare. Tada je sve podređeno njegovoj trogodišnjoj sestričini...

Iako još zvanično nije počeo svoj godišnji odmor, voditelj Boško Jakovljević (45) s radošću je odvojio nekoliko dana za svoju porodicu s kojom je punim plućima uživao na divnim predelima Zlatibora. Centralna figura u danima  rezervisanim za relaksaciju bila je trogodišnja Lara, ćerka Boškove mlađe sestre Sanje, za koju je voditelj uvek spreman da joj ispuni svaku želju. S obzirom na to da one žive u Italiji, vreme koje provedu u Srbiji popularni voditelj koristi kako bi se što više družio s njima.

- Kada dođu iz Napulja u kojem žive, a pre odlaska u Grčku na letovanje, Sanja i Lara provode neko vreme u našoj kući na Zlatiboru, tačnije u Sirogojnu. Što je starija i sve više prisutna u našim životima, Lara i ja sve se bolje razumemo i više vremena provodimo zajedno. Ipak, moram da kažem kako smo mi, što se kaže, ipak više fakultativno zajedno, tačnije samo ako je reč o provodu, a kada je briga o devojčici u pitanju, tu su Larini roditelji i njena baka – opisuje Boško koji, kad god je u prilici, provodi vreme sa svojom sestričinom. Uvek je isticao da s njom uživa u druženju, ali i da se u sve druge obaveze ne uključuje.

- Deca su tu da im se ispunjavaju želje – kroz osmeh ističe ponosni ujak koji radi i onda kada drugi misle da se odmara.

- Leto provodim i dalje radno. Uvek se ponašam u skladu sa trenutnim raspoloženjem, a što se ovog leta tiče, nekako imam utisak da nikako ne počinje... Zato izgleda da će moj pravi odmor početi negde krajem avgusta. S druge strane, neodlučnost da se otisnem prema tradicionalnoj letnjoj destinaciji Mikonosu  dovela je do toga da preispitam neke mikrokosmose u okviru prirodnih lepota Srbije – priča Boško koji, kao pravo letnje dete, najviše voli da vreme provodi na moru. Kao eliksir opuštanja navodi plažu, a upravo tako i vidi svoj idealan odmor.

- Pravi ljudi, Mikonos, dobar budžet i lepo vreme, za mene su idealan odmor. Mislim da više od toga ne može – kaže Boško koji, iako je na televiziji zvanično počela letnja sezona, ne prestaje da razmišlja o poslu.

 - Inače sam vorkoholik, a saznanje da mi je svaki dan doneo neki boljitak kada je reč o mojoj ličnoj misiji, čini da se osećam ispunjeno. Uvek se trudim da zadovoljim pre svega lične kriterijume i nekako uvek napravim kompromis između rejtinga i kvaliteta. U televizijskoj sezoni koja je za nama, ispunio sam svoj plan 90 odsto s obzirom na to da su mi gosti bili najveće zvezde iz domena pop i rok muzike: Novi fosili, Đavoli, Severina, Nataša Bekvalac, Željko Joksimović, Nina Badrić, Toni Cetinski, Jelena Rozga, Sergej Ćetković, Emina Jahović, Hari Mata Hari... Planova ima, ideja ima, ali o tome ću razmišljati krajem avgusta. Pre svega detaljnije ću se baviti nekim novim  elementima u emisiji Vip room ili osvežavanjem postojećih kao što je Check in. Mada, posle emisije Plesom do snova, osnovni preduslov mi je da budem srećan, da smo ja i ljudi u mojoj okolini pre svega zdravi, a potom želim ljubav i blagostanje i na drugim poljima – zaključuje voditelj.

 

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker