strašne stvari

Ovo je bio NEJMAROV DAN IZ PAKLA: Kriminalci pokušali da KIDNAPUJU Brunu Bjankardi i bebu, a onda ga dotukla LOŠA VEST

0

Strašna scena odigrala se u kući poznatog fudbalera 

NEJMAR U STRAHU NAKON NAPADA NA NJEGOV DOM
NEJMAR U STRAHU NAKON NAPADA NA NJEGOV DOMfoto: NELSON ALMEIDA / AFP / Profimedia

Jedan od najpoznatijih i najbogatijih fudbalera na svetu, Nejmar i njegova supruga Bruna Bjankardi doživeli su ogromnu naprijatnost nakon što je u njihovu kuću u San Paolu upala grupa maskiranih napadača.

 

Oni su pokušali da otmu Nejmarovu ćerku i devojku Brunu Bjankardi, koje pukom srećom u tom trenutku nisu bile u kod kuće, kao ni čuveni fudbaler. 

 

U kući su se u trenutku napada nalazili Brunini roditelji, koje napadači nisu povredili, ali su pretrpeli ogroman strah i stres od kojeg će se dugo oporavljati. 

 

Kako su saopštili nadležni, jedan od osumnjičenih u akciji, koji je već uhapšen, stanovnik je dela grada u ​​kome porodica Bjankardi ima kuću i on je pomogao ostalim kriminalcima da uđu u kuću.

 

Dvojica osumnjičenih su bili naoružani i tražili su Brunu i Mejvi, pa se sumnja da je napad i otimica bila usmerena na njih dve.

 

NEJMAR JE ZABRINUT ZA BEZBEDNOST SVOJE PORODICE
NEJMAR JE ZABRINUT ZA BEZBEDNOST SVOJE PORODICEfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Komšije su pozvale nadležne nakon što su primetile da se u kući nešto čudno dešava. Agenti su opkolili imanje i uspeli da uhapse jednog osumnjičenog, dok su ostali pobegli sa luksuznim torbicama, satovima i nakitom.

 

Nakon ovog događaja Nejmara je zadesila još jedna tragična vest. Naime, njegova dobra drugarica Luana je preminula, što je fudbalera dotuklo. Ovo je čini se jedan od najgorih dana u njegovom životu, pa ne iznenađuje što kažu da je to njegov "dan iz pakla".

 

OGLASIO SE NEJMAR NAKON POKUŠAJA OTMICE ŽENE I ĆERKE
OGLASIO SE NEJMAR NAKON POKUŠAJA OTMICE ŽENE I ĆERKEfoto: Instagram Printscreen / nejmar

Fudbaler se u večernjim satima oglasio i na društvenim mrežama:

 

- Tužan dan, dobio sam dve loše vesti. Prva je napad koji su doživeli Brunini roditelji, ali hvala Bogu sve je bilo dobro. Drugo, saznao sam za smrt prijateljice, neka Bog dočeka Luanu raširenih ruku. Moje saučešće celoj njenoj porodici -  napisao je Nejmar u emotivnoj poruci.

 

Bonus video:

 

Kako se druže Nole i Nejmar

 

makonda-tracker