obistinilo se

Još pre 20 godina znala je šta će se desiti: Princeza Dajana je predvidela budućnost kraljice Kamile

0

Iako je bila veoma mlada neke stvari su bile toliko očigledne da je prosto bilo nemoguće ne izvesti ispravan zaključak 

PRINCEZA DAJANA PREDVIDELA BUDUĆNOST KRALJICI KAMILI
PRINCEZA DAJANA PREDVIDELA BUDUĆNOST KRALJICI KAMILI foto: EPA-EFE/OLIVIER HOSLET, EPA-EFE/LAJOS SOOS

Prva supruga kralja Čarlsa III, princeza Dajana (koji je tada bio prestolonaslednik, princ od Velsa) predviđala je da će zajednica njenog muža i Kamile Parker Bouls biti veoma jaka.

 

Princeza Dajana bila je izdata za princa Čarlsa od 1981. do 1996. godine, ako su se rastali 1992. godine znala je da je njen muž celog života voleo drugu ženu i nije mogla ništa da uradi povodom toga.

 

Princeza od Velsa je jednom dala srceparajuće predviđanje o Kamili, koje se obistinilo mnogo godina kasnije, podseća kraljevski stručnjak Dženi Bond.

Ona je godinama pratila kraljevsku porodicu i prenela o čemu je pričala sa Dajanom u Kensingtonskoj palati pre princezinog zloglasnog intervjua za Panoramu sa Martinom Baširom 1995. godine.

 

- To je zaista bilo najneverovatnije putovanje za Kamilu, ali u suštini to je jednostavna ljubavna priča između dvoje ljudi u veoma teškoj situaciji. Često se setim dana kada sam sedela sa Dajanom u njenoj dnevnoj sobi i ona mi je priznala da je Kamila oduvek bila i uvek će biti ljubav Čarlsovog života. Ona je rekla da razume da bilo koji brak koji bi Čarls mogao da bude tako jak kao njegov odnos sa Kamilom - rekala je ona.

 

U to vreme, princeza od Velsa opisala je svog glavnog „suparnika” kao „lojalnog i uzdržanog kada je priznanje u pitanju.

 

UPRKOS SVEMU KRALJICA KAMILA IMA NEIZVESNU BUDUĆNOST
UPRKOS SVEMU KRALJICA KAMILA IMA NEIZVESNU BUDUĆNOST foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

- Mislim da su se svih ovih godina Dajanine reči pokazale potpuno tačnim - dodala je ona. 

 

Ispostavilo se da je Kamila bila podrška kralju Čarlsu u najtežem periodu njegovog života, kada se lečio od raka .

 

Podsetimo, u godini platinastog jubileja svoje vladavine, Čarlsova majka, kraljica Elizabeta II, javno je izrazila želju da posle njene smrti i stupanja njenog sina na presto titule, Kamila dobije titulu kraljice. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je bila kraljica Elizabeta privatno?

 

makonda-tracker