šta je istina?

Šuškalo se da ima dva velika poroka! Sinu kraljice Kamile dosta da sluša glasine o majci - "netačno je!"

0

Čini se da je Tomu došlo preko glave da toleriše sve što se o njegovoj majci piše, pa je odlučio da tim neistinama stane na put 

SIN KRALJICE KAMILE DEMANTUJE GLASINE O MAJCI
SIN KRALJICE KAMILE DEMANTUJE GLASINE O MAJCI foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljica Kamila je majka dvoje dece, koju je dobila sa svojim bivšim mužem Endruom Parkerom Boulsom. Njen sin, Tom Parker Bouls odlučio je da prekine ćutanje i stane na put dugogodišnjim glasinama o njegovoj majci kraljici Kamili.

 

On je za pojedine inforamcije koje se već godinama pojavljuju u medijima, a tiču se navika njegove majke rekao da su "potpuno netačne".

 

U razgovoru za Tajms, posinak kralja Čarlsa izneo je anegdote o odrastanju među kraljevskim porodicama i osvrnuo se na spekulacije da Kamila (77)  "pije džin i puši".

Ovaj 49-godišnjak je hteo da stane na put glasinama otkrivši da njegova majka "nikada u životu nije popila čašu džina" i da "ne puši".

 

Najstariji sin kraljice Kamile i Endrua Parkera Boulsa rekao je da glasine verovatno potiču od intervjua koji je njegova majka imala na Kanalu 4 "Vindsori".

 

Tom je napisao sedam kuvarskih knjiga, i otkrio je da njegova ljubav prema hrani potiče od odrastanja u Bolehide Manor-u u Viltširu.

 

TOM PARKER BOULS OTKRIO ISTINU O SVOJOJ MAJCI
TOM PARKER BOULS OTKRIO ISTINU O SVOJOJ MAJCI foto: Gareth Fuller / PA Images / Profimedia

- Moja majka je bila dobra kuvarica. Sasvim normalno, fina hrana, gledanje Fall Guia sa pastirskom pitom, znate - rekao je za Tajms.

 

Poznato je da je Tom u bliskim odnosima sa svojim očuhom, kraljem Čarlsom, a ranije je izjavio da ga je "uvek obožavao".

 

2015. godine Tom je izjavio da bi Čarls bio "fantastičan kralj".

 

- Sve što mi je važno je to da su moji roditelji srećni, a moja majka je trenutno izuzetno srećna - rekao je on. - Uvek sam obožavao svog očuha; on je uvek bio ljubazan, dobar i divan čovek. On je čovek topline, inteligencije i čovečnosti i mislim da će, ako se to ikada desi, biti fantastičan kralj.

 

TOM OBOŽAVA I MAJKU I SVOG OČUHA, KRALJA ČARLSA
TOM OBOŽAVA I MAJKU I SVOG OČUHA, KRALJA ČARLSA foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kraljica Kamila ima  dvoje dece, Toma i Loru, sa svojim bivšim mužem Endruom Parker-Bovlsom. Par je bio u braku od 1973. do 1995. i ostali su u dobrim odnosima od razvoda.

 

Kamila je ponosna baka petoro dece. Tom ima dvoje dece, Lolu (16) i Fredija (14), dok njena ćerka Laura Lopes ima Elizu (16) i 14-godišnje blizance Luisa i Gasa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je privatno bila kraljica Elizabeta?

 

makonda-tracker