prelep par

Irina Vukotić prvi put s novim dečkom u javnosti: Voditeljka blista pored poznatog doktora i ne skida osmeh s lica

0

Dovoljno je bilo samo da ih pogledate i shvatite da su zaljubljeni jedno u drugo "do ušiju"

IRINA KONAČNO POKAZALA ZGODNOG DEČKA
IRINA KONAČNO POKAZALA ZGODNOG DEČKA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata voditeljka Irina Vukotić pojavila se večeras po prvi put u javnosti sa svojim novim dečkom, doktorom iz Niša, Radmilom Jankovićem.

 

Njih dvoje su zajedno došli u Sava Centar u kojem je Aleksandra Radović napravila koncet u čast dvadeset godina svoje muzičke karijere.

 

Irina i Radmilo su već duže vreme zajedno, ali osim na društvenim mrežama u javnosti se do sada nikada nisu pojavljivali zajedno. Ipak, čini se da je ovo veliki korak za ovaj, sada već svima dobro poznati par.

Oni su se udobno smestili u prvim redovima kako bi uživali u koncertu Aleksandre Radović, a Irina tokom cele večeri nije skidala osmeh sa lica o čemu svedoče i fotogrfafije koje su nastale ove večeri.

 

Inače, Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

IRINA VUKOTIĆ S ZGODNIM DOKTOROM U JAVNOSTI
IRINA VUKOTIĆ S ZGODNIM DOKTOROM U JAVNOSTI foto: M.M./ATAImages

Irina iza sebe ima jedan brak i ćerku koju je dobila u zajednici sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem. Sava je bio veliki šarmer te 2006. godine i osvajao je devojke gde god se pojavi, dok je Irina vodila rijaliti "Veliki brat" u kom je on učestvovao.

 

Iako veoma zavodljiva i poznata Irina se dugo u javnosti nije izjašnjavala o svom emotivnom statusu. Sada je končano jasno da je voditeljka srećna, jer je zgodni doktor ujedno i prvi muškarac s kojim je obelodanila vezu u javnosti. 

 

 

makonda-tracker