dala mu vetar u leđa

Jedan gest Kejt Midlton promenio je sve: Princeza poslala Hariju poruku koja se Megan Markl nije dopala

0

Mnogi su primetili da je princ Hari u poslednje vreme sve češće u javnosti sam, bez Megan i da je rešen da ide napred - krupnim koracima 

KEJT MIDLTON PODRŽALA PRINCA HARIJA ŠTO NJEMU MNOGO ZNAČI
KEJT MIDLTON PODRŽALA PRINCA HARIJA ŠTO NJEMU MNOGO ZNAČIfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, poslala je važnu poruku svetu nakon što je objavila da je završila svoju borbu sa rakom. Ona je tom porukom izazvala veliku pažnju u kojoj se pronašao i sam princ Hari.

 

Iako prineceza možda nije shvatila kakav značaj je ona imala na Harija sigurno je da je zahvaljujući njoj on dobio neku novu energiju, želju da raste, da se razvija i nada da do pomirenja sa kraljevskom porodicom ipak može da dođe.

 

Takođe, za njegov 40. rođendan, Kejt se obratila Hariju, koji se borio sa osećanjem izolovanosti od kraljevske porodice, posebno nakon što je bio udaljen od kralja Čarlsa III i princa Vilijama.

Njena iskrena poruka bila je odgovor na njenu borbu sa rakom, koji je promenio njen pogled na život i produbio njeno saosećanje prema onima oko nje.


Ovaj gest nije samo oduševio Harija, koji je žudeo za porodičnom vezom, već je i podstakao i princa Vilijama i kralja Čarlsa III da ga javno podrže.

 

Čini se da je ovaj kolektivni napor osnažio Harija, omogućivši mu da se oslobodi uloge „kalifornijskog muža“ i ostvari svoje snove kao državnik i filantrop.

 

Novi početak za princa Harija


Insajder je za Miror otkrio da se Hari, otkako se preselio u Sjedinjene Države, često osećao u senci Megan Markl, posebno tokom javnih angažmana.

PRINC HARI JE POČEO DA SE BUDI I DA SE SAM POJAVLJUJE U JAVNOSTI
PRINC HARI JE POČEO DA SE BUDI I DA SE SAM POJAVLJUJE U JAVNOSTI foto: EPA-EFE/Christopher Neundorf


Boreći se da pronađe svoje uporište u ovom novom načinu života, oslanjao se na stabilnost svoje supruge Megan, omogućavajući joj da preuzme vođstvo u društvenim situacijama. Međutim, inspirisan Kejtinim ohrabrenjem, on sada vraća samopouzdanje i otkriva svoj put.

 

- Još otkako se preselio u Ameriku, Hariju je trebalo mnogo vremena da se oseća udobno i dovoljno samopouzdano da izađe sam - primetio je izvor u intervjuu za Miror.

 

- On zaista uživa u ovom novom načinu života.

HARI SE KONAČNO OSLOBODIO UTICAJA MEGAN MARKL
HARI SE KONAČNO OSLOBODIO UTICAJA MEGAN MARKLfoto: Alex Kent / Getty images / Profimedia

Nakon Kejtine podrške, Hari je krenuo na mini kraljevsku turneju bez Megan, posećujući ključne gradove kao što su Njujork i London, a trenutno putuje kroz Afriku.

 

Izveštaji sugerišu da Hari planira da nastavi da drži govore i prisustvuje događajima koji su u skladu sa njegovim strastima.

 

- Ovo definitivno izgleda kao da on podiže svoju igru kako bi učvrstio svoju poziciju ozbiljnog igrača na međunarodnoj sceni - prokomentarisao je drugi insajder.

 

Pošto je prošao kroz porodičnu otuđenost i lične izazove, princ Hari izgleda spreman da redefiniše svoje nasleđe i prihvati svoju novu ulogu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Hariju i Megan

 

 

makonda-tracker