krv nije voda

Vilijam i Čarls su se pitali "koliko će im koža biti tamna": Kako danas izgledaju deca princa Harija i Megan Markl?

0

Odbegli princ vratio se u svoju rodnu zemlju i otvoreno pričao o svojim naslednicima.

Princ je u London došao sam
Princ je u London došao samfoto: Riccardo Savi / Getty images / Profimedia

Otkako su napustili Ujedinjeno Kraljevstvo i svoje titularne obaveze princ Hari i Megan Markl vode relativno povučen i miran život sa svoje dvoje dece.

 

Novo porodično gnezdo svili su na velelepnom imanju u Montesitu, koje je prava oaza mira i pruža im privatnost i zaštitu od radoznalih očiju.

 

Iako mlađi sin kralja Čarlsa retko govori o svojim naslednicima sinu Arčiju i ćerkici Lilibet, tokom svog skorašnjeg boravka u Londonu sa ponosom ih je spomenuo i otkrio neke do sada nepoznate detalje o njima.

 

Nakon dužeg vremena, princ Hari vratio se u svoju domovinu i to jednim lepim povodom – 30. septembra prisustvovao je humanitarnoj dodeli "WellChild" nagrada.

 

Mnogi su primetili da je prisustvo njegove lepše polovine i naslednika ovom prilikom izostalo; ipak, to ga nije sprečilo da se osvrne na neke novitete vezane za njihovo odrastanje i njegovo i Meganino roditeljstvo.

 

Kako prenosi glavna direktorka za sadržaj magazina Hello! Sofi Vouks Dadžen, tokom boravka na dobrotvornoj manifestaciji vojvoda od Saseksa neprestano je pričao o svojoj porodici koja je ostala u Americi.

 

– Od trenutka kada je stigao u prijemnu sobu, imao je zaraznu energiju oko sebe i nije se nimalo ustručavao dok je živahno ćaskao o sopstvenoj deci uoči događaja – istakla je ona.

 

Hari obožava svoju decu
Hari obožava svoju decufoto: Alex Kent / Getty images / Profimedia

Kako su u čuvenom intervjuu sa Oprom Megan i Hari otvoreno priznali da su kosa i ten njihove dece bili tema neukusne diskusije na britanskom dvoru, 4 godine kasnije kroz šaljivu priču princ je otkrio čiji geni su preovladali.

 

– Arči i Lili blagosloveni su gustom kosom svoje majke – rekao je on prema navodima Dadženove i dodao kako ga "ne bi čudilo ukoliko malena Lili uskoro bude mogla da sedi na svojoj kosi".

 

Ono što su njegov otac i brat pretvorili u neprijatan razgovor, Hari je pomenuo u neopterećujućem tonu i spomenuo gene koje i sam vuče od svoje pokojne majke princeze Dajane i njene porodice.

 

– Gen Spenserovih je veoma, veoma jak. Zapravo sam zaista, iskreno mislio na početku moje veze sa Megan da, ako ovo ode daleko i imamo decu, nema šanse da se naš "riđi gen" suprotstavi genima moje žene - ali sam pogrešio – istakao je on jednom prilikom.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa svoju decu brižljivo skrivaju od javnosti i njihove fotografije objavljuju retko, a na osnovu onih koje smo do sada imali prilike da vidimo, čini se da je u oba slučaja Harijev gen zaista pobedio!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker