čestitamo!

Porodila se Marija Kilibarda! Ime koje je dala ćerkici se ne čuje svaki dan i – predivno je

0

Popularna voditeljka donela je na svet svoje prvo dete, javljaju domaći mediji.

Marija Kilibarda je postala mama! ❤️
Marija Kilibarda je postala mama! ❤️foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda porodila se i na svet donela devojčicu, saznaje Blic.

 

Jedna od omiljenih TV voditeljki i dama na našoj javnoj sceni i njen dugogodišnjii partner Bane Vučelić su naslednici dali ime Senja.

 

Značenje imena ćerke Marije Kilibarde


Senja je žensko ime za koje se smatra da je izvedeno od imena Ksenija, grčkog porekla. Ime je nastalo od grčkog Xenia što znači "gostoljubljivost".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Popularna voditeljka mesecima je uspela da sakrije od javnosti da je u drugom stanju, a kada jekonačno potvrdila srećne vesti, priznala je da joj je ponekad teško da poveruje u svu beskrajnu sreću.

 

Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! – poručila je za Unu tada Marija Kilibarda.

Velika ljubav Marije Kilibarde i njenog Baneta

 

Voditeljka je, inače, godinama u skladnoj vezi s Branislavom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića i čuvene glumice Ljiljane Dragutinović, a jednom prilikom je objasnila da je u ovoj ljubavi pronašla sreću i mir.

 

1 / 5 Foto: Instagram / kilimara

 

Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj – svojevremeno je izjavila šarmantna Marija. – Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

 

BONUS VIDEO

Marija Kilibarda pokazala kako Anđelka uspavljuje bebu

 

makonda-tracker