"selebriti" porodica

Neki je znaju i kao "zaovu" Marije Kilibarde: Ova poznata umetnica je ćerka političara i čuvene glumice iz Srećnih ljudi

0

Lepa umetnica je delimično krenula maminim stopama.  

Marija Kilibarda je 'zaova' lepe umetnice
Marija Kilibarda je "zaova" lepe umetnice foto: Instagram: Marija Kilibarda

Celu njenu porodicu dobro znamo. Otac je čuveni novinar, političar, biznismen i sportski radnik Milorad Vučelić. Majka joj je čuvena glumica Ljiljana Dragutinovi, koju znamo po mnogim ulogama, a možda najbolje po liku Natalije Šćekić iz Srećnih ljudi.

 

Njen brat je Branislav Vučelić, sin Ljiljane i Milorada, koji je u vezi sa Marijom Kilibardom. Te zato i Marijina "zaova", pošto jeste u ljubavi, ali nije u braku sa Branislavom. 

 

O Ani Vučelić ne znamo suviše, ali je poznato da je delimično krenula majčinim stopama.  

 

Ljiljana Dragutinović je majka Ane Vučelić
Ljiljana Dragutinović je majka Ane Vučelić foto: ATAImages

Lepa Ana je pozorišna rediteljka, a muž joj je ujedno i kolega - Veljko Mićunović, crnogorskim rediteljem. 

 

Mnogi komentarišu da je lepotu nasledila od mame,  na fotogrfijama Marije Kilibarde smo lepu Anu mogli da vidimo više puta. 

- Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Degaa... Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: "Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici". Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa - rekla je jednom prilikom Ljiljana.

 

Marija Kilibarda i Ana Vučelić
Marija Kilibarda i Ana Vučelić foto: Instagram/printscreen

Mama kaže da se oduvek trudila da ne bude dosadna Ani i Banetu i da ne liči na svoje roditelje.

- Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju - kaže Dragutinovićeva.

 

 

makonda-tracker