donedavno nerazdvojni

Od "Ja ga obožavam!" do – brisanja tragova da se znaju: Misteriozni odnos Naomi Kembel s Didijem traje decenijama

0

Gotovo da smo navikli da kad god izbije neki veći skandal u svetu slavnih mora da se provuče i ime Naomi Kembel, pa se tako britanski mediji ovih dana prisećaju njenog prijateljstva s reperom Šonom Kombsom, koje je počelo tračem da su u vezi.

Šon Kombs i Naomi Kembel na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara 2018. godine
Šon Kombs i Naomi Kembel na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara 2018. godinefoto: Philip Rock / AFP / Profimedia

Slučaj repera Pi Didija, čije je pravo ime Šon Kombs, ovih dana potresa svetsku javnost zbog uznemirujućih optužbi više desetina žrtava koje su podnele prijave protiv njega.


One se odnose na seksualno zlostavljanje, silovanje, nasilje, sipanje opojnih sredstava u piće, seks trafiking, reketiranje...


Iako je tokom više decenija u muzičkoj industriji izgradio čvrsta prijateljstva s mnogo uticajnih ljudi, malo ko se usudio da se oglasi na ovu temu, a među njima ni manekenka Naomi Kembel, koja je pre manje od godinu dana priredila luksuznu zabavu za hip-hop mogula. (Doduše, i ona ima svojih ozbiljnih problema sa zakonom ovih dana!)

Ipak, stigla je da obriše fotografije s prošlogodišnjeg slavlja s Instagrama...

@true_crime_clips Diddys 54th Bday Party (His last Bday before arrest) #pdiddy #puffdaddy #diddy #fyp ♬ Paris - Else

Odnos Naomi Kembel i Pi Didija


Rep zvezda Šon Kombs i britanski supermodel Naomi Kembel prvi put su dovedeni u vezu 2001. godine, kada su zajedno pozirali za Vogue. Jesu li zapravo tada i bili par, ostaje misterija, jer su kolale glasine da je u pitanju samo marketinški trik kako bi Didi ojačao svoj imidž posle raskida sa Dženifer Lopez, dok je Naomi u tom periodu bila s Flaviom Brijatoreom.


Šon je rekao Naomi da mu očajnički treba "prestiž" kako bi obnovio svoj status zavodnika – istakao je svojevremeno izvor blizak hip-hoperu. – Obećala mu je da će mu pomoći tako što će se javno pojavljivati s njim. Ali ga je upozorila: "To je jedino što ćeš dobiti od mene".

 

Naomi Kembel i Šon Kombs na dodeli MTV VMA nagrada 2004. godine
Naomi Kembel i Šon Kombs na dodeli MTV VMA nagrada 2004. godinefoto: Nicolas Khayat / Zuma Press / Profimedia

Naomin portparol jednom prilikom je istakao da su muzički mogul i manekenka bili isključivo prijatelji, a oni su se tako i ponašali na javnim događajima u narednim decenijama.


Poznajemo se oko 20 godina i uvek je bio isti. Zaista imamo odnos kao brat i sestra. Ja ga obožavam! – rekla je Kembelova na svečanosti povodom objavljivanja "Pirelijevog" kalendara 2018. godine.

Prošle godine, Naomi je odlučila da priredi Kombsu žurku povodom 53. rođendana, a sve se odvijalo u luksuznom londonskom restoranu "LAVO", u okviru poznatog hotela "BoTree".

 

Naomi Kembel i Šon Kombs na reviji njene dobrotvorne organizacije 'Fashion For Relief', koja se ovih dana suočava s optužbama da nije UNICEF-u uplatila novčana sredstva koja je prikupljala za njega, kao i da je Naomi trošila novac Fondacije za hotele, cigarete, spa tretmane...
Naomi Kembel i Šon Kombs na reviji njene dobrotvorne organizacije "Fashion For Relief", koja se ovih dana suočava s optužbama da nije UNICEF-u uplatila novčana sredstva koja je prikupljala za njega, kao i da je Naomi trošila novac Fondacije za hotele, cigarete, spa tretmane...foto: Everett Collection / Everett / Profimedia

Sve je organizovala sama, okupila brojne poznate ličnosti, uključujući Dženet Džekson i Idriza Elbu, doterala se svojski, pozirala sa svojim obožavanim prijateljem i sve podelila na Instagramu.


U dan tačno nedelju dana kasnije, Didijeva bivša devojka Kesi Ventura podnela je protiv njega tužbu koja je i bila inicijalna kapisla za sve što je usledilo u reperovom životu...

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s Naomi Kembel

 

makonda-tracker