"30 minuta pre nego što dođe đavo..."

Svima koji su išli na Didijeve žurke davao je isti savet: Denzel Vašington je sa ženom pobegao zbog onoga što su videli

0

Slavni glumac navodno je sa suprugom izjurio s jedne od zabava Šona Kombsa, a usput se posvađao s njim i pred svima vikao da reper nema poštovanja ni prema kome.

Denzel Vašington u filmu 'Gladijator 2'
Denzel Vašington u filmu "Gladijator 2"foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon hapšenja Šona Kombsa, hip-hop mogula poznatijeg pod nadimcima Pi Didi i Paf Dedi, počelo je glasnije da se priča o onome o čemu se decenijama nagađalo – pravoj prirodi njegovih čuvenih žurki.


Zabave na kojima je reper okupljao uspešne i slavne bile su vrlo popularne i svi su želeli pozivnicu, a navodno su se neretko završavale orgijama.


Mnogo svetskih zvezda iz raznih oblasti prisustvovalo je ozloglašenim "belim žurkama", poput Leonarda Dikaprija, Sare Džesike Parker, Eštona Kučera, Dženifer Lopez i drugih, a Us Weekly sada piše da je među njima i proslavljeni glumac Denzel Vašington, koji je navodno jednom prilikom besan napustio provod.

Kako piše pomenuti list, oksarovac je jednom proveo celu noć na Kombsovoj zabavi sa svojom suprugom Poletom Vašington, a potom se posvađao s domaćinom.

 

Denzel Vašington sa suprugom Poletom na dodeli Oskara
Denzel Vašington sa suprugom Poletom na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Denzel je vikao: "Ti nikoga ne poštuješ" – kaže izvor navodno blizak Vašingtonu. – On i Poleta su se provodili do zore, a onda su nešto videli i izleteli napolje.


Us Weekly piše i da su Kombsovi gosti znali kada je vreme da napuste zabavu pre nego što ona promeni svoj tok ako ne žele da učestvuju u seksualnim aktivnostima.


Devojke bi počele da skidaju odeću. To je bio signal ljudima da idu – tvrdi anonimni izvor, dok je drugi dodao:


Ono što se dešavalo pre dva izjutra je ništa u odnosu na ono što se događali u pet sati. Poznato je po tome što je bilo divlje. Na tim zabavama se moglo desiti bilo šta.

 

Čuvenim 'belim žurkama' Pi Didija prisustvovao je sam holivudski krem
Čuvenim "belim žurkama" Pi Didija prisustvovao je sam holivudski kremfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Denzel Vašington nikada nije pominjao javno zabave u organizaciji Pi Didija, ali komičar Brendon T. Džekson jednom prilikom na društvenim mrežama otkrio da mu je čuveni glumac dao savet da s tih žurki uvek ode "30 minuta pre nego što dođe đavo".

 

BONUS VIDEO

Ispovest slavnog argentinskog glumca

 

makonda-tracker