umesto princa pronašla princezu

Godinama je ljubila muškarce, a sad se udala za ženu: Poznata glumica izgovorila sudbonosno "da" u našem komšiluku

0

Svoju vezu su javno obelodanile u junu 2022., a veridba je "pala" u Diznilendu na Dan zaljubljenih 2023. 

UDALA SE REBEL VILSON ZA ŽENU
UDALA SE REBEL VILSON ZA ŽENU foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Glumica i komičarka Rebel Vilson (44) udala se za svoju partnerku Ramonu Agrumu. Venčanje je upriličeno na Sardiniji, u Italiji, u subotu, 28. septembra, kažu izvori za People.

 

Vilson i Agruma izašli su u javnost sa svojom romansom u junu 2022. godine objavivši selfi na Instagramu sa natpisom:

 

- Mislila sam da tražim Diznijevog princa... ali možda ono što mi je zaista trebalo sve ovo vreme bila je Diznijeva princeza.

Venčanje u Italiji prilično je prikladno za ovaj par, jer su tamo otišli na svoj prvi odmor kao javni par. Nekoliko dana nakon što su obeledanili svoju ljubav Vilsonova je objavila njihovu fotografiju na kojoj se drže za ruke u primorskom gradu Porto Červo, uz natpis "Ciao Bellas", Proveli su pet dana u ekskluzivnom hotelu Cala di Volpe.

 

Mesec dana pre toga, Vilsonova — čiji je rediteljski film, Deb, premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 14. septembra — otkrila je da se zabavlja sa nekim novim i da su se upoznali preko prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rekla je da su se prvo čule preko telefona pre nego što su se lično sreli.

 

- I to je bio zaista dobar način da se upoznamo - objasnila je tada. - Bilo je pomalo staroškolski u tom smislu - veoma romantično.

 

Vilson i Agruma, koja je osnivač brenda održive odeće Lemon Limon, verili su se na Dan zaljubljenih 2023. godine — a australijska glumica je za veliki trenutak izabrala bajkovito okruženje. Ona je svoju sadašnu ženu zaprosila ispred zamka Uspavane lepotice u Diznilendu u Kaliforniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Vilsonova je tada podelila srećne vesti na Instagramu, uključujući sliku para kako se ljube dok je Agruma pokazala verenički prsten. Potom je osvanuo i zajednički snimak Vilsonove koja kleči pred Agrumom i drži plavu kutiju prstena Tiffani & Co.

 

Za tu priliku su prikladno nosile odgovarajuće roze-bele džempere na pruge sa izvezenim dizajnom srca.

 

- Rekli smo DA! Hvala @tiffaniandco na zadivljujućem prstenu 💍 i Bobu Igeru i neverovatnom timu u Diznilendu @disneiveddings što su izveli ovo magično iznenađenje! - napisala je Vilsonova u opisu posta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Vilsonova je dobila ćerku, Rojs Lilijan, preko surogat majke u novembru 2022. i od tada joj je Agruma bila velika podrška. 

 

Tokom pojavljivanja u australijskom The Morning Shou istog meseca, Agruma je rekla da je dolazak bebe bio iskustvo koje je „promenilo život“ obema.

 

- Kao da počnete da razmišljate o nekom drugom umesto o sebi, prioriteti se menjaju - objasnila je . 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Rebel Vilson smršala 30 kilograma

 

makonda-tracker