ne da da je uplaše

Nonšalantno joj je tražio jezive stvari: Glumica posle PRETNJI saopštila ko je glumac kog pominje u svojim memoarima

1

Godinama nakon što su sarađivali, glumac je čuo da njegova koleginica u svojoj knjizi pominje "go****ra" s kojim je sarađivala, navodno se prepoznao i – pripretio joj. Ona je odmah rekla njegovo ime i prezime i poručila da je neće uplašiti.

Glumica Rebel Vilson s prijateljima u Sidneju
Glumica Rebel Vilson s prijateljima u Sidnejufoto: Mega / The Mega Agency / Profimedia

Australijska glumica Rebel Vilson, koja godinama osvaja publiku ulogama u komedijama, najavila je da će se početkom aprila u knjižavama naći njeni memoari.


Autobiografija nazvana Rebel Rising svedoči o njenom životu i karijeri, emocionalnim lekcijama koje je usvojila, najsramotnijim iskustvima, srećnim i bolnim trenucima.


Kako je ranije otkriveno, ona već u prvom poglavlju piše o jednoj velikoj glumačkoj zvezdi za koju kaže da je "go**r", a nakon što je on saznao da ga je pomenula, pripretio joj je, pa je Rebel Vilson odlučila da otkrije ko je u pitanju!

U svojoj knjizi sam pisala o tom go****u. A onda je pomenuti go***r pokušao da mi preti – navela je glumica na Instagramu. – Taj go****r o kom pišem u prvom poglavlju moje knjige je Saša Baron Koen.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Rick Rycroft / POOL

Angažovao je menadžera za krizni PR i advokate – napisala je glumica. – Pokušava da zaustavi pisanje o mojoj knjizi. Ali moja knjiga će izaći i svi ćete znati istinu.

 

Odnos Rebel Vilson i Saše Barona Koena


Rebel Vilson, koja je sa Sašom Baronom Koenom sarađivala na snimanju špijunske akcije "Grimsby" (2016), naglasila je da je niko neće ućutkati.
Ni glumica ni glumac, najpoznatiji po filmovima "Borat", "Bruno", "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", "Ali Dži u Parlamentu" i drugim, nisu se oglasili na upit medija da objasne svoj odnos.

 

Rebel Vilson i Saša Baron Koen u filmu 'Grimsbi'
Rebel Vilson i Saša Baron Koen u filmu "Grimsbi"foto: Big Talk Productions / Columbia / AFP / Profimedia

Rebel Vilson je ranije istakla da joj je po dolasku u Holivud rečeno da ne sarađuje s "go****ima", ali da je tu lekciju naučila tek kada je morala da radi s jednim takvim poznatim glumcem. Saša Baron Koen i ona su u "Grimsbiju" igrali dečka i devojku, a ona je i ranije pominjala da nije uvek bilo prijatno raditi s njim.


Svakog božijeg dana je bio u fazonu "Rebel, mogu li da snimim ovu scenu go?", a ja sam govorila: "Ne!" – ispričala je u radijskoj emisiji Kyle and Jackie O 2014. – Saša i ja imamo istu agentkinju u Americi i rekla sam mu: "Saša, zvaću tvoju agentkinju Šeron i reći joj koliko me maltretiraš".

 


Ispričala je i da ju je, dok su radili zajedno, Koen navodno pitao može li da joj "nabije prst u zadnjicu" uprkos tome što to nije bilo u scenariju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Neverovatna transformacija Rebel Vilson

 

makonda-tracker