kao iz bajke

Oženio se čuveni Čak Bas: Šuškalo se da ga je Bler šutnula, a ova slavna glumica mu je pomogla da preboli prvu ljubav

0

Šuškalo se da je godinama bio zaljubljen u svoju koleginicu Lejton koja ga je hladno odbila tokom jedne večere, a čini se da je glumac konačno pronašao svoju real life Bler.

Ed Vestvik oženio se koleginicom Ejmi Džekson
Ed Vestvik oženio se koleginicom Ejmi Džeksonfoto: Instagram / edwestwick

Glumac Ed Vestvik (37) srušio je snove damama širom sveta početkom godine kada je verio svoju dugogodišnju izabranicu Ejmi Džekson (32).

 

Oživljavajući lik čuvenog Čak Basa ulogom u hit seriji "Tračara" Vestvik je još pre 17 godina osvojio srca ženskog dela gledališta, a njegovu ljubavnu priču sa Bler Valdorf iz epizode u epizodu posvećeno su pratili milioni.

 

I ovih dana sve oči bile su uprte u glumca i to zbog njegovog bajkovitog venčanja koje se, ovoga puta u stvarnom životu, juče odigralo u Italiji.

 

Amalfi obala ovih dana preplavljena je zvanicama koje su u zemlju pice i paste doputovale kako bi prisustvovale događaju koji su mnogi najavljivali kao venčanje godine.

 

Nakon što su "sudbonosno da" inicijalno izgovorili prilikom intimne ceremonije održane 9. avgusta u Londonu, britanski glumački par proceduru sada je ponovio pred većim auditorijumom i to u Italiji.

 

Gosti koji su na ceremoniju održanu 24. avusta pristizali mahom iz SAD-a, Indije, ali i drugih delova sveta, nesebično su delili zabavne trenutke sa proslave putem društvenih mreža.

 

Celo dešavanje isplanirano je unapred do najsitnijeg detalja, a sam proces pripreme Ejmi i Ed podelili su sa italijanskim izdanjem časopisa Vogue.

 

Dan pre same ceremonije održan je svečani prijem za sve goste. Glumica i manekenka tom prilikom odučila se sa prelepu korset haljinu luksuznog britanskog brenda Vivijen Vestvud. Bela kreacija pripijena uz telo prava je oda ženstvenosti, a mladoj je stajala kao salivena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)

Za večeru na brodu tog istog dana Džeksonova je odabrala svilenkastu YSL toaletu slip tipa sa sofisticiranim okovratnikom, a prefinjena punđa i odgovarajući nakit ovom look-u dali su pečat.

 

Za samo venčanje Ejmi je ponela bajkovitu Alberta Fereti venčanicu koja je oličenje jednostavnosti i bezvremenskog glamura, a ceo look upotpunio je nenametljivi prozirni veo ukrašen delikatnim vezom koji se spušta niz ivice.

 

Vestvik se pak odlučio za jedan nepogrešivi klasik, idealan za venčanje u Italiji: nosio je elegantno odelo sačinjeno od crnih pantalona i bele košulje i sakoa, a leptir mašna neodoljivo je podsetila na autfite slavnog Čaka Basa.

 

Žurka je trajala do kasno u noć, a mlada je i tom prilikom ponela još nekoliko sjajnih toaleta, ali i mini verzija venčanice.

 

Dekoracija je bila besprekorna; beli cvetovi izvirali su sa svih strana i bili potpuno matching sa floralnim haljinama koje su nosile deveruše. Postavke ručkova i večera bile su prava oda zemlji u kojoj je venčanje održano, a živopisne fotografije o tome svedoče na najbolji mogući način.

 

Gošća koja je posebno privukla pažnju javnosti jeste Keli Ruterford koja je u seriji tračara glumila maćehu Čaka Basa Lili van der Vudsen.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sergej Trifunović venčanje 

 

makonda-tracker