vratila se!

Kejt Midlton se vratila na posao! Prvo zaduženje princeze od Velsa nakon ciklusa hemioterapija posebno je važno za nju

1

Kejt Midlton, princeza od Velsa, vratila se poslovnim dužnostima nakon što je 9 meseci bila pod hemioterapijama.

Kejt Midlton se vratila dužnostima
Kejt Midlton se vratila dužnostimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt Midlton se vraća na posao nedelju dana nakon što je objavila da je završila sa svojim ciklusom hemioterapija. Ovog utorka je princeza od Velsa održala sastanak sa članovima kraljevske fondacije koja je posvećena ranom detinjstvu, u zamku Vindzor. 

 

Prema namerma fondacije, nastoje da stvore "svet koji podržava i hrani", fokusirajući se na sreću i zdravlje dece tokom njihovih razvojnih godina. Princ Vilijam nije bio prisutan, kako je otišao na put i na sastanak sa specijalnim vojnim jedinicama. 

 

Vraćanje poslu došlo je svega 7 dana nakon video-snimka u kom je ova porodica otkrila da je jedan grozan period iza njih.

 

Na zvaničnim profilima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama podeljena je kompilacija snimaka koja prati emotivnu ispovest buduće kraljice Britanije o njenoj borbi za život i zdravlje, a Kejt je istakla da "s olakšanjem može da kaže da je njena hemioterapija završena".


Proteklih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da plovimo olujnim vodama i nepoznatim putem – objasnila je Kejt Midlton.

 

Pogledajte kako su Kejt, Vilijam i deca izgledali:

1 / 10 Foto: The Prince and Princess of Wales, Youtube Printscreen

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

 

 

makonda-tracker