Kakav tajming!

"Zar misle da će ovo da zaseni Kejt Midlton?!" Čim se princeza oglasila, Hari i Megan se pohvalili novim uspehom

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa često su optuživani da pokušavaju da skrenu pažnju na sebe kad god se u javnosti pojave ostali članovi kraljevske porodice, a sada su to ponovo uradili.

Princ Hari i Megan Markl nastavljaju sa svojim poslovnim aktivnostima
Princ Hari i Megan Markl nastavljaju sa svojim poslovnim aktivnostimafoto: CBS / Planet / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, juče je prekinula tišinu i oglasila se saopštenjem u kom je objasnila da je njena "preventivna hemiterapija" završena.


Njoj je početkoim godine otkriven rak, a princeza je u martu to podelila sa svetom i posvetila se lečenju, zbog čega je ove godine viđena samo dvaput.


Ona je svoju ispovest juče objavila uz emotivnu kompilaciju porodičnih snimaka, a nekoliko sati kasnije objavljen je tizer za novi poslovni poduhvat princa Harija i Megan Markl, njenog devera i jetrve.

U pitanju je dokumentarna serija "Polo", snimljena za Netflix u produkciji Harijeve i Meganine kompanije Archewell Productions, koja prati elitne igrače ovog sporta i otkriva kako sve izgleda iza kulisa.

Tajming je izazvao osudu javnosti i mnogo negativnih komentara jer obožavaoci britanske kraljevske porodice veruju da su princ Hari, Megan Markl i Netflix pokušali da skrenu pažnju na sebe i iskoriste to što ceo svet piše o oporavku Kejt Midlton.

 

"Objavili ste ovo odmah posle saoštenja princeze Ketrin, jadni ste", "Zar su zaista mislili da nešto dosadno kao što je polo može da zaseni Kejt Midlton?", "Ovo stvarno više ne može da bude slučajno"... neki su od komentara na Iksu.

 

Princ Hari i Megan Markl i njhova kompanija Archewell Productions producirali su 'Polo', novi dokumentarni serijal za Netflix
Princ Hari i Megan Markl i njhova kompanija Archewell Productions producirali su "Polo", novi dokumentarni serijal za Netflixfoto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

Oporavak Kejt Midlton od raka


Princeza od Velsa je, inače, saopštila da trenutno čini sve što može kako bi ostavila rak iza sebe i to je sada njen primarni fokus, a dodala je i da je proteklih devet meseci bilo "nepredvidivo i strašno" za njenu porodicu.

 

Ona je dodala da je njenog supruga princa Vilijama i nju to iskustvo podsetilo da budu zahvalni za stvari u životu koje su jednostavne i važne, a često ih uzimamo zdravo za gotovo.


Ona je na kraju poručila svima koji se bore protiv raka i njihovim porodicama da im pruža podršku i ostaje uz njih "rame uz rame, ruku pod ruku".

1 / 9 Foto: The Prince and Princess of Wales, Youtube Printscreen


Iz tame može doći svetlo, pa neka to svetlo svetli – poručila je Kejt Midlton.

 

Pogledajte snimak kojim se oglasila princeza od Velsa.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker