i ona se bavi glumom

Kažu da je preslikan deda, bila je poslednja ljubav velikog srpskog zavodnika: Kako danas izgleda Čkaljina unuka?

0

Sedamdesetih godina je odigrala svoju prvu ulogu, a potom su se nizale i mnoge druge, ali ona nikad nije govorila o tome da joj je deda čuveni glumac 

I ČKALJINA UNUKA SE USPEŠNO BAVI GLUMOM
I ČKALJINA UNUKA SE USPEŠNO BAVI GLUMOM foto: Youtube Printscreen

Legendarni glumac Miodrag Petrović Čkalja ostao je upamčen kao neko ko je svojim maestralnim ulogama mogao svakom da izmami osmeh na lice.

 

Replike koje je izgovarao u domaćim filmovima i serijama i danas se citiraju, a uprkos činjenici da je prošlo mnogo vremena čuven "Kamiondžije" se još uvek rado gledaju.

 

Čkalja je imao sina Čedomira, koji je takođe krenuo očevim stopama, pa smo imali prilike i njega da gledamo u brojnim serijskim i filmskim ostavarenjima. 

Da krv nije voda govori i činjenica da je i Čedomirova ćerka, Jovana odlučila da se bavi istom umetnošću.

 

Domaća publika ju je zavolela kroz ulogu sudske službenice u seriji "Porodično blago". Mnogi kažu da fizički lični na dedu.

Osim što se bavi glumom, Jovana se bavi i humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za „Kolo srpskih sestara“.

 

Privatni život nikada nije volela mnogo da eksponira u javnosti, a poznato je da je upravo ona bila poslednja ljubav našeg pokojnog glumca Igora Pervića koji je važio i za velikog zavodnika.

 

Igor Pervić, dete poznatog umetničkog para, balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića, dugo se lečio od zavisnosti od heroina. Igor je umro 2019. godine posle duge bolesti.

 

Bonus video:

Da li znate koje je pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker