porodično

Kako izgledaju sinovi Elene Karaman Karić? Sva trojica su lepotani i s mamom su došli na bakinu oproštajnu reviju

1

Na oproštajnoj reviji Verice Rakočević pojavila se njena ćerka Elena Karaman Karić s trojicom sinova.

Verica Rakočević i Elena Karaman Karić
Verica Rakočević i Elena Karaman Karić foto: Damir Dervišagić

Modna kreatorka Verica Rakočević organizovala je oproštajnu reviju nakon karijere duge više decenija.

 

Poslednja kolekcija Verice Rakočević, "Kazablanka", koju je prikazala na događaju "Carbon era" na Dorćolu okupila je mnoštvo poznatih ličnosti, među njima i Sloboda Mićalović, ali i kolege Bata Spasojević, Suzana Perić...

 

Naravno, podršku joj je pružila i njena porodica, na prvom mestu njena ćerka Elena Karaman Karić.

 

Na ovaj važan događaj i svečanost Elena nije došla sama, već sa svojom trojicom sinova, Lukom, Matijom i Simonom.

 

Podsetimo, Elena je prvog sina Luku Mijatovića dobila u braku sa srpskom fudbalskom zvezdom Peđom Mijatovićem, drugog sina Matiju Draškovića sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a trećeg sina Simona, koji je ove godine napunio 18 godina, u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

 

Ovako oni izgledaju:

 

Elena Karić sa sinovima
Elena Karić sa sinovimafoto: M.M./ATAImages

Porodična tragedija

 

Elena je s Predragom Mijatovićem dobila dvojicu sinova, pored Luke i sina Andreja, koji je bolovao od celebralne paralize.

 

Desilo mi se poslednje što sam mogla da pretpostavim, porođaj se iskomplikovao i moje dete se rodilo sa cerebralnom paralizom. Nikada nismo ni saznali šta se zapravo desilo. Koliko su lekari pogrešili, a koliko se sudbina poigrala sa nama, verovatno nikada nećemo saznati. Intimno mislim da je osnovni problem bio u tome što nisu našli za shodno da dete, koje je rođeno pet nedelja ranije, stave u inkubator — ispričala je Elena svojevremeno.

 

Andrej je, i pored najbolje nege koju su mu Predrag i Elena obezbedili, preminuo sa samo 17 godina, a ta tragedija je neprebolna rana za obe porodice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video Elene i sinova:

 

 

makonda-tracker