tri braka i troje dece

O Veljku se često piše, a retko ko se seća njenog PRVOG i DRUGOG MUŽA: Ljubavna istorija kreatorke Verice Rakočević

2

Iz prvog braka ima sina, iz drugog još dvoje dece 

LJUBAVNI ŽIVOT VERICE RAKOČEVIĆ
LJUBAVNI ŽIVOT VERICE RAKOČEVIĆ foto: Ana Paunković

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je bila jedna od onih žena kojoj su kapu skidali svi koji su imali priliku da je lično upoznaju. Žena koja je izgradila veliku karijeru zahvaljujući ogromnom radu i zalaganju često je bila tema pisanja medija.

 

Njen privatni život je isto koliko i poslovni plenio pažnju javnosti, a bez obzira na to koliko je poznata Verica o je o njemu veoma retko pričala. 

 

Ipak, ono što se zna jeste činjenica da Verica iza sebe ima dva braka i ovaj sadašnji u kojem uživa sa dosta mlađim Veljkom Kuzmančevićem već deset godina.

Veričini ljubavni život je bio veoma zanimljiv. Kao mlada se udala za bivšeg stujarta Borana Karamana i sa njim dobila ćerku Elenu. Elenu smo često imali prilike da vidimo na društvenim mrežama kako uživa sa poznatom majkom, ali se ni ona ne pojavljuje u javnosti često, jer želi da donekle sačuva svoju privatnost.

 

Nakon što je okončala brak sa Boranom Verica se udala za  Zorana Rakočevića s kojim je dobila ćerku Milenu i sina Miodraga. Ono što je domaćim medijima odmah privuklo pažnju jeste činjenica da je Miodrag tri godine stariji od sadašnjeg supruga njegove majke.

 

ELENU POVREMENO IMAMO PRILIKUK DA VIDIMO U JAVNOSTI
ELENU POVREMENO IMAMO PRILIKUK DA VIDIMO U JAVNOSTI foto: Damir Dervišagić

 

Zbog toga su je često kritikovali, ali ni Verica ni Veljko nisu marili za zlurade komentare, već su svoju ljubav godinama branili i čuvali i čini se da su u tom i uspeli.

 

Iako im je majka veoma popularna, Milenu i Miodraga, za razliku od Elene, gotovo nikada nismo imali priliku da vidimo u javnosti. 

 

Iza kreatorke Verice Rakočević je višedecenijska uspešna karijera, ali i trnovit put koji ju je doveo do uspeha. U svet mode ušla je kao potpuni amater, ali hrabrošću i upornošću uspela je da ostavri ono o čemu je godinama maštala.

 

VERICA IMA DVA BRAKA IZA SEBE  I TREĆI U KOJEM UŽIVA VEĆ 10 GODINA
VERICA IMA DVA BRAKA IZA SEBE I TREĆI U KOJEM UŽIVA VEĆ 10 GODINA foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Radila sam kao referent za arhivu u Zavodu za zaštitu grada Beograda, a počela sam da studiram na Filozofskom fakultetu, smer pedagogija, pa mi se to nije svidelo i onda sam prešla na defektologiju. To je bila viša škola, a kada se otvorio fakultet, već sam se udala i ostala trudna – počela je ispovest Verica, pa nastavila:

 

– U međuvremenu, kada je u Beogradu postojao samo jedan ili dva butika, moja drugarica Ljiljana Perović je sa Irfanom Mensurom (glumac, prim. aut.), sa kojim je bila u braku, otvorila butik “Zmaj”. Meni je tada sinula ideja da odem iz te arhive gde sam bila kancelarijski moljac i gde nisam mogla da mrdnem psihički – rekla je Verica za domaće medije.

 

VERICA I VELJKO SU KAO JEDNO, UVEK ZADOVOLJNI, NASMEJANI I ZALJUBLJENI
VERICA I VELJKO SU KAO JEDNO, UVEK ZADOVOLJNI, NASMEJANI I ZALJUBLJENI foto: A.H./ATAImages

 

Deca Verice Rakočević su zajedno s majkom prolazila kroz njene uspone i padove, ali su baš zbog toga danas veoma ponosni na nju.

 

Sećam se, moj bivši suprug i ja smo otišli kod bivšeg svekra da mu kažemo da sam dala otkaz, iako imam troje dece. On je čovek poludeo i rekao da će da ide u Centar za socijalni rad da nam oduzmu decu. Ja sam njemu samo rekla da mi pozajmi novac i da ću mu taj novac vratiti. Tako je i bilo – otkrila je kreatorka jednom prilikom za domaće medije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video:

Verica Rakočević sa ćerkom u provodu 

 

makonda-tracker