problemi u raju

Megan Markl ga tretira "užasno", a njemu je – prekipelo: Princ Hari isplanirao beg u Englesku i nema nameru da se vraća

0

Biografkinja britanske kraljevske porodice Anđela Levin otkrila je da se princ u braku sa Megan oseća usamljeno i marginalizovano.

Princ navodno namerava da se vrati svom starom životu
Princ navodno namerava da se vrati svom starom životufoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Hari navodno planira da obnovi svoj narušeni odnos sa članovima porodice i starim prijateljima.

 

Kako Levinova dalje otkriva, princ se već neko vreme oseća veoma izolovano, a način na koji ga supruga tretira samo doprinosi tome.

 

Snimci iz zvanične posete Kolumbiji u kojoj je par nedavno bio, samo dodatno potvrđuju ove oštre navode.

 

Prema rečima kraljevske biografkinje, na gotovo svim video zapisima sa pomenutog putovanja princ Hari deluje potpuno odsutno i nezainteresovano.

 

Sa druge strane, čini se da je Megan Markl glavna zvezda i to ne samo tokom boravka u Kolumbiji, već i u svakodnevnom životu.

 

– Moglo bi se reći da Hari nije ni "rezerva" svojoj ženi. On je skoro ništa. Megan se užasno ponaša prema njemu. Ako pogledate njihovo snimanje u Kolumbiji i Africi, on se ništa ne pita. On je gurnut u stranu – kazala je Levinova.

 

Prema Anđelinim saznanjima, odbegli princ počeo je i da ponovo uspostavlja kontakt sa svojim starim prijateljima, a sve u cilju ponovnog zbližavanja sa članovima kraljevske porodice.

 

Hariju nedostaju porodica i prijatelji
Hariju nedostaju porodica i prijateljifoto: Richard POHLE / AFP / Profimedia

– Bila sam potpuno zapanjena kada sam saznala da Hari pokušava da pozove svoje stare prijatelje kako bi mu pomogli da se vrati u svoju porodicu – istakla je ona.

 

Kako dobro obavešteni izvori tvrde, Hari ne planira još dugo da ostaje u Kaliforniji; ukoliko sve prođe po planu, želeo bi da se u što kraćem roku vrati svom starom životu koji je ostavio kada je napustio Ujedinjeno Kraljevstvo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker