kao u bajci

Anđelka Stević Žugić objavila prvu fotografiju s venčanja: Romantični zagrljaj glumice i muža topi i najhladnija srca

1

Proslavljena glumica i njen izabranik danas proslavljaju godišnjicu braka.

Glumica je konačno okačila fotografiju sa svog venčanja
Glumica je konačno okačila fotografiju sa svog venčanjafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđelka Stević Žugić (39) prošle godine izgovorila je "sudbonosno da" svom partneru Marku.

 

Svoju ljubav proslavili su intimnom ceremonijom u društvu najbliže porodice i prijatelja, a među zvanicama bili su voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, kao i glumica Anja Mandić.

 

Glumica koja svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti sada je po prvi put podelila fotografiju sa prošlogodišnjeg venčanja i prizor je nestvaran.

 

Slika kojom je Anđelka "srušila" internet nastala je pre tačno godinu dana, kada su ona i izabranik Marko zvanično postali muž i žena.

 

Na fotki koju je glumica podelila ne vide se njihova lica, već samo emotivna scena zagrljaja u tom trenutku sveže venčanog para.

 

Stevićeva je ponela prelepu venčanicu sirena kroja koja je na savršen način istakla njenu izvajanu figuru, dok se Marko opredelio za klasično crno-belu varijantu odela.

 

Ova fotografija ugledala je svetlost dana uoči proslavljanja prve godišnjice braka, kom je kumovala Anđelkina koleginica i dobra prijateljica Anja Mandić.

 

Upravo na kuminom profilu moguće je videti i fotku sa crkvenog venčanja Anđelke i Marka, koji su nedavno dobili ćerkicu kojoj su dali ime Čarna.

 

– Ovaj septembar je počeo Veličanstveno. Nek tako i nastavi. Volim vas. Kumašin – stoji u opisu ove objave.

 

Stevićeva se u prošlosti već jednom našla pred oltarom i to sa bivšim suprugom Darijom Prpićem, sa kojim deli sina Jakšu.

 

Iako je javnost nakon razvoda i ponovne udaje Anđelku obasipala osudama i kritikama, ona nije dozvolila da je to dotakne već je nastavila da uživa u svom životu i onome što je čini srećnom, a ovom objavom to je i dokazala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelka Prpić na premijeri filma

 

makonda-tracker